Een voorbeeld sollicitatiebrief database ontwerper. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede database ontwerper sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Balkbrug, 23 december 2018)

Betreft: vacature database ontwerper

Geachte heer/mevrouw, naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Winters )

Met veel enthousiasme vernam ik 23 december jl. dat u opzoek bent naar een database ontwerper bij uw organisatie. Deze functie komt bij mij precies op het juiste moment langs, omdat ik toe ben aan een nieuwe uitdaging in mijn carrière. Na ons telefonisch onderhoudt ben ik nog enthousiaster geworden over de functie, omdat u mij een nog gedetailleerde omschrijving had gegeven van wat u verwacht van uw database ontwerper. Hierdoor solliciteer ik graag naar de functie van database ontwerper bij uw organisatie.

Mijn huidige werkervaring als database ontwerper sluiten naadloos aan de door u gestelde eisen aan een database ontwerper. De afgelopen jaren heb ik meerdere databases opgezet en verder ontwikkeld zodat dit ten goede kwam aan de klant. Ik heb ook ervaring opgedaan als projectleider bij één van de grotere projecten die wij de afgelopen jaren hebben mogen uitvoeren. Het leiden van een project spreekt mij enorm aan en het is mij uitermate goed bevallen en ik vindt dat ik hiermee meer op mijn plek ben. Daarom past de openstaande functie van database ontwerper bij uw organisatie ook precies bij mij, aangezien ik hier mijn ambities heb liggen.

In mijn werk ben ik heel nauwkeurig en ik wil altijd dat alles tot in de puntjes is geregeld en ik vindt zelf dat dit noodzakelijk is als database ontwerper. Als database ontwerper moet je zelfstandig goed uit de voeten kunnen maar om een grootschalig project te leiden dien je ook goed in teamverband te kunnen werken en ik ben een echte teamspeler. Het zou mij vereren als ik mijn huidige kennis en vaardigheden in uw organisatie mag in zetten.

Voor nadere informatie met betrekking tot mijn studie, persoon en ervaring verwijs ik u naar het bijgesloten curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een nadere toelichting geven. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip