Hier vindt u een sollicitatiebrief kledingverkoopster. Deze brieven kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kledingverkoopster sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Wilma van Dijk
Enkhuizerdijk 15
7895 OP Enkhuizen

Kledingwinkel de Haag
t.a.v. mevrouw Van Geuns
4899 LP Spakenburg

Enkhuizen, 19 oktober 2020

Betreft: vacature kledingverkoopster

Geachte mevrouw Van Geuns

Afgelopen woensdag 16 oktober jl. ben ik bij u de winkel ingelopen en heb ik kort met u gesproken of u een vacature open heeft staan voor de functie van kledingverkoopster. U stond mij vriendelijk te woord en u gaf aan dat ik u een sollicitatiebrief moest toesturen met mijn motivatie en een bijgevoegd curriculum vitae. Via deze weg wil ik u nogmaals mijn motivatie duidelijk weer geven waarom ik sta te popelen om in uw kledingzaak aan de slag te gaan als kledingverkoopster.

Als eerste kom ik altijd graag bij u in de kledingwinkel om nieuwe kleren te kopen en het was mij opgevallen hoe deskundig uw personeel is op het gebied van mode. Aangezien ik modebewust ben en altijd alle laatste trends volg wil heb ik altijd gedroomd om als kledingverkoopster aan de slag te gaan en wat is er nu mooier dan werken in de kledingwinkel waar ik graag kom.

Ik ben bezig met de opleiding manager ondernemer mode niveau 4 aan het ROC en ik wil dan ook heel graag verder en doorgroeien in deze branche met mijn ultieme doel een eigen kledingwinkel opstarten. In mei 2012 heb ik mijn Detex mode adviseur opleiding succesvol afgerond.

Omdat ik mijn studie nog moet afronden (juni 2014) ben ik op heden beschikbaar in de avonduren, het weekend en in overleg op tijdstippen dat ik niet naar school hoef. Verder ben ik altijd alle vakantieperiodes inzetbaar. Ik kan goed functioneren in teamverband en ben dan ook een echte teamspeler, maar zelfstandig functioneren gaat mij ook prima af. Ook ben ik flexibel en collegiaal ingesteld en dit komt ten goede aan uw kledingwinkel.

Voor meer persoonlijke informatie over mijn werkervaringen en behaalde diploma’s verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Wilma van Dijk

Bijlage: curriculum vitae

Hoe moet u CV eruit zien? klik hier

Advertentietip