Een voorbeeld sollicitatiebrief standbouwer. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede standbouwer sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Amsterdam, 18 oktober 2019

Betreft: vacature standbouwer

Geachte meneer Zwart

Op jobtrack.nl las ik dat u op zoek bent naar een standbouwer voor een bepaalde periode. Middels deze brief wil ik u mijn motivatie kenbaar voor de tijdelijke functie.

Na het behalen van mijn MBO diploma, ben ik helaas nog steeds werkzoekende. Ik wil enorm graag werkervaring opdoen en de openstaande vacature bij uw bedrijf is hier uitermate geschikt voor.
Het liefst zoek ik een functie die bij mijn diploma past, maar doordat deze uitblijft ben ik mijn horizon aan het vergroten.
Doordat het een tijdelijke functie betreft ben razend enthousiast om aan de slag te gaan tijdens het Amsterdam Dance Event als standbouwer.

Ik ben enorm gemotiveerd en een harde werker. Als u mensen in mijn directe omgeving vraagt hoe ik het beste te omschrijven ben, zouden ze zeggen loyaal en verantwoordelijk. Door het uitblijven van een geschikte functie, die passend is bij mijn opleiding, ben ik op zoek naar tijdelijk werk om mijn curriculum vitae aan te vullen.

U vraagt in de vacature om een betrouwbare werknemer, u treft in mij een betrouwbaar persoon die hard wil werken. Ik heb ook enige affiniteit met het event waar u stands op gaat bouwen. Mijn handen jeuken om aan de slag te gaan.
Ik ben flexibel inzetbaar in de dagen dat het Amsterdam Dance Event gehouden wordt.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en andere werkzaamheden verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie.
Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip