Sollicitatiebrief portier

Een voorbeeld sollicitatiebrief portier. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede portier sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Den Haag, 08 maart 2013)

Betreft: sollicitatie portier

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Veen)

Afgelopen woensdag 05 maart jl. las ik met veel belangstelling de advertentie van u voor de vacature van portier. Uw organisatie spreekt mij enorm aan en ik ben er van overtuigd dat ik uitstekend pas in de functie van portier. Via deze brief wil ik mij dan ook graag aan u voorstellen als kandidaat voor de van portier.

Tijdens mijn werk als portier heb ik veel ervaring opgedaan in het werkgebied van een portier. 
Mijn werkzaamheden als portier hebben onder andere bestaan uit het wacht houden en het veilig houden van de omgeving waar ik heb gewerkt. Tevens ben ik verantwoordelijk geweest voor het opzetten en uitvoeren van een ontruimingsplan ten behoeve van de gasten. Ook diverse administratieve werkzaamheden die behoren bij een portier heb ik mogen uitvoeren. Als portier ben je een eerste zicht punt en aanspreekpunt voor gasten, waarbij je goed moet luisteren naar de gasten om hun tevreden te stellen.

U vindt in mij een persoon die zeer gemotiveerd is en het portier vak heel serieus neemt. Ook vindt u in mij een creatief, besluitvaardig en competitief persoon. Verder zou ik mezelf willen omschrijven als iemand die: communicatief zeer vaardig en positief is ingesteld. Ik kan uitstekend alleen te werk gaan maar kan het ook altijd goed vinden met mij collega’s.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

klik hier om twee sollicitatiebrieven portier te downloaden

Advertentietip