Een voorbeeld sollicitatiebrief portier. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede portier sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

[/frame]

Richard de Veght
Huttendijk 45
4597 AP DEN HAAG

Serviceflat de lage laan
t.a.v. mevrouw Veen
Mannenschijn weg 55
4899 KK DEN HAAG

Den Haag, 08 maart 2019

Betreft: sollicitatie portier

Geachte mevrouw Veen

Afgelopen woensdag 05 maart jl. las ik met veel belangstelling de advertentie van u voor de vacature van portier. Uw organisatie spreekt mij enorm aan en ik ben er van overtuigd dat ik uitstekend pas in de functie van portier. Via deze brief wil ik mij dan ook graag aan u voorstellen als kandidaat voor de van portier.

Tijdens mijn werk als portier heb ik veel ervaring opgedaan in het werkgebied van een portier.
Mijn werkzaamheden als portier hebben onder andere bestaan uit het wacht houden en het veilig houden van de omgeving waar ik heb gewerkt. Tevens ben ik verantwoordelijk geweest voor het opzetten en uitvoeren van een ontruimingsplan ten behoeve van de gasten. Ook diverse administratieve werkzaamheden die behoren bij een portier heb ik mogen uitvoeren. Als portier ben je een eerste zicht punt en aanspreekpunt voor gasten, waarbij je goed moet luisteren naar de gasten om hun tevreden te stellen.

U vindt in mij een persoon die zeer gemotiveerd is en het portier vak heel serieus neemt. Ook vindt u in mij een creatief, besluitvaardig en competitief persoon. Verder zou ik mezelf willen omschrijven als iemand die: communicatief zeer vaardig en positief is ingesteld. Ik kan uitstekend alleen te werk gaan maar kan het ook altijd goed vinden met mij collega’s.

Doormiddel van een persoonlijk gesprek wil ik graag toelichting geven op mijn sollicitatie
Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Richard de Veght

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier voor een sollicitatiebrief portier

Advertentietip