Sollicitatiebrief systeem ontwerper

Een voorbeeld sollicitatiebrief systeem ontwerper. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief systeem ontwerper te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (IJsselstein,  10 oktober 2018)

Betreft: vacature systeem ontwerper

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Bakker)

Refererend  aan het telefoongesprek met u op 8 oktober 2013, solliciteer ik hierbij op de functie systeemontwerper.

Na mijn opleiding informatica aan de HBS in Amsterdam, ben ik als systeembeheerder begonnen bij een vastgoed makelaar in Diemen. Hier heb ik het informatiesysteem ontworpen voor de regiomakelaars uit Amsterdam. Daarnaast heb ik mij bezig gehouden met het onderhouden van de server en computers van alle makelaars in Amsterdam.

Aangezien ik ambitieus ben ingesteld en bij mijn huidige werkgever geen plek is voor een nieuwe uitdaging wil ik mijn horizon verbreden en heb ik besloten om verder te kijken. De omschrijving van uw vacature past precies bij mijn ambities en  het geeft mij een nieuwe uitdaging in het vak.

Naast mijn HBO opleiding informatica  heb ik meerdere cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen als systeem ontwerper. De cursussen die ik gevolgd heb zijn o.a. webdesign en cursus certificering PHP bij Eduvision. Daarnaast ben ik in mijn werk heel nauwkeurig en dat vind ik als systeem ontwerper noodzakelijk.

Ik kan goed in teamverband en zelfstandig werken. Verder kan ik mij goed verstaanbaar maken in Engels, Frans en Duits zowel mondeling als in schriftelijk. Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven systeem ontwerper te downloaden

Advertentietip