Een voorbeeld sollicitatiebrief systeem ontwerper. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief systeem ontwerper te kunnen schrijven.

Advertentietip

Arthur de Baas
Julianalaan 12
43022 AP Lopikerkapel

Systeem bouw BV
t.a.v. de heer van Zoelen
Oude gracht 58
4859KK Utrecht

Lopikerkapel 10 oktober 2018

Betreft: vacature systeem ontwerper

Geachte heer van Zoelen

Refererend  aan het telefoongesprek met u op 8 oktober, solliciteer ik hierbij op de functie systeemontwerper.

Na mijn opleiding informatica aan de HBS in Amsterdam, ben ik als systeembeheerder begonnen bij een vastgoed makelaar in Diemen. Hier heb ik het informatiesysteem ontworpen voor de regiomakelaars uit Amsterdam. Daarnaast heb ik mij bezig gehouden met het onderhouden van de server en computers van alle makelaars in Amsterdam.

Aangezien ik ambitieus ben ingesteld en bij mijn huidige werkgever geen plek is voor een nieuwe uitdaging wil ik mijn horizon verbreden en heb ik besloten om verder te kijken. De omschrijving van uw vacature systeem ontwerper past precies bij mijn ambities en  het geeft mij een nieuwe uitdaging in het vak.

Naast mijn HBO opleiding informatica  heb ik meerdere cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen als systeem ontwerper. De cursussen die ik gevolgd heb zijn o.a. webdesign en cursus certificering PHP bij Eduvision. Daarnaast ben ik heel nauwkeurig en dat vind ik als systeem ontwerper noodzakelijk.

Ik kan goed in teamverband en zelfstandig werken. Verder kan ik mij goed verstaanbaar maken in Engels, Frans en Duits zowel mondeling als in schriftelijk. Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Meer informatie en achtergronden van mij kunt u vinden in de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Arthur de Baas

Bijlage: curriculum vitae

Voorbeeld sollicitatiebrief data ontwerper

Advertentietip