Een voorbeeld sollicitatiebrief verkoopmedewerker mode. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor verkoopmedewerker mode te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sandra de Kopper
Welkoopstraat 25
2265 KE Kerkdriel
06-56585759

Modehuis Blijdenstein
T.a.v. Mevrouw de Jager
Markplein 556
4515 PO Tiel

Kerkdriel, 15 Januari 2021

Betreft: sollicitatiebrief verkoopmedewerker mode

Geachte Mevrouw de Jager

In de winkel heb ik gezien dat u op zoek bent naar een verkoopmedewerker die veel affiniteit heeft met mode. Naar mijn mening ben ik deze juiste persoon en dus heb ik besloten om te solliciteren op deze baan.

Sinds kort heb ik mijn diploma voor verkoopmedewerker met succes behaald. Helaas was het voor mij niet mogelijk om bij het stageadres te beginnen waar ik de stage heb gelopen en dus ben ik op zoek naar een vacature. Ik heb tijd in mijn studie gestoken in het volgen van de laatste modetrends en het is dan ook altijd een droom voor mij geweest om als verkoopmedewerker in de mode mee te draaien. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt geven.

Ik ben erg assertief en het is voor mij dan ook geen enkel probleem om mensen aan te spreken met de vraag of ik ze kan helpen. Ik ben erg betrokken bij klanten en doe er dan ook alles aan om voor ze de outfit te vinden die bij ze past. Dit is ook terug te zien aan het feit dat ik uren met een klant bezig kan zijn, zodat deze met een goed gevoel en de juiste outfit de winkel verlaat.

Ik hoop dat u aan de hand van deze brief nieuwsgierig naar mij bent geworden en u me uit nodigt voor een sollicitatiegesprek. Voor extra informatie betreft mijn opleiding en stages verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Ik ben ook zo vrij geweest om verschillende referenties toe te voegen aan het C.V. waar u contact mee kunt opnemen indien dat gewenst is.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Sandra de Kopper

Misschien is de sollicitatiebrief verkoopmedewerker iets voor u

Advertentietip