Een voorbeeld sollicitatiebrief buitendienst medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede buitendienst medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Amsterdam, 14 maart 2020

Betreft: vacature buitendienst medewerker

Geachte mevrouw Kaas,

In een tweet werd uw vacature aan mij gericht door een vroegere klant van mij. U geeft hierin aan op zoek te zijn naar een ervaren buitendienst medewerker. Graag zou ik hierbij willen solliciteren naar deze functie bij Stalver CV Montage.

Ik zal mij eerst kort voorstellen. Mijn naam is Wim van Dommelen , een voormalig zelfstandig ondernemer van 38 jaar.
Ik ben woonachtig in het bruisende hart van Amsterdam, met mijn vrouw en twee dochters. De afgelopen zes jaren ben ik actief geweest als zelfstandig CV monteur. Helaas heeft de economische crisis mijn onderneming niet overgeslagen en werd ik financieel gedwongen mijn zaak op te geven. Vandaar dat ik nu op zoek ben naar een leuke baan binnen een fijne onderneming.

Ik heb commerciële economie gestudeerd aan het MBO in Haarlem, waarna ik Bedrijfskunde ben gaan studeren aan de Hogeschool in Amsterdam. Ik wilde goede papieren op zak hebben, ondanks het feit dat ik altijd wel het idee had dat ik met de handen wilde gaan werken. Later, na mijn opleiding, heb ik enkele jaren in de buitendienst gewerkt voor een verkoper van scootmobielen.
Deze baan beviel mij zo goed dat ik voor mijzelf ben begonnen om een complete service aan te kunnen bieden. Samen met een vriend, welke zich gespecialiseerd heeft in verwarmingsinstallaties, ben ik mijn bedrijf begonnen.

U geeft aan op zoek te zijn naar een buitendienst medewerker met commerciële kwaliteiten, hoogstaande sociale vaardigheden en feeling voor verwarmingsinstallaties. Ik kan mij volledig in deze functieomschrijving vinden.

Als buitendienst medewerker kan ik mij voortdurend aan nieuwe situaties aanpassen. Door mijn jaren als zelfstandig ondernemer heb ik alle nodige kennis opgedaan met verwarmingsinstallaties, waardoor ik optimaal kan informeren en adviseren op dit gebied.

Ook montage is uiteraard geen enkel probleem. Ik heb een vriendelijke uitstraling en zet mij graag in voor de behoeften van de klanten. Ik hoop dat u mij de kans wilt geven mijzelf verder te presenteren tijdens een gericht en persoonlijk sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groet,

Wim van Dommelen

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip