Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerkster peuterspeelzaal . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerkster peuterspeelzaal sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Irene de Laat
Eikenlaan 77
4978KK Doetinchem

Peuterspeelzaal de Rakker
t.a.v. mevrouw Schapendonk
De heer van Akker straat 59
4597 JP Doetinchem

Doetinchem, 18 oktober 2018

Betreft: vacature medewerkster peuterspeelzaal

Geachte mevrouw Schapendonk

Via uw medewerker Rianne Brielen hoorde ik afgelopen donderdag 17 oktober jl. dat u op zoek bent naar een medewerkster peuterspeelzaal om uw team verder uit te breiden. Rianne kwam mij enthousiaste vertellen dat zij van u gehoord had over de openstaande vacature. Omdat ik via Rianne altijd veel positieve dingen hoor over uw kinderopvang besloot ik direct een sollicitatiebrief aan u te schrijven. Via deze brief wil ik mij dan ook graag voorstellen als mogelijke kandidaat.

Ik heb in juli 2010 mijn diploma Sociaal Cultureel Werker niveau 4 behaald aan het ROC Oost-Nederland. Na het behalen van mijn diploma ben ik bij een grote instelling gaan werken als vervangend groepsleider. Doordat ik als vervanger in dienst was heb ik op veel verschillende afdelingen gewerkt met diverse doelgroepen. De leukste doelgroep om mee te werken vindt ik in de leeftijdscategorie 1 tot 5 jaar oud. Dit past precies in het plaatje van medewerkster peuterspeelzaal.

Naast mijn huidige werkervaring beschik ik ook over een enorme dosis geduld en ben ik communicatief sterk. Als medewerkster peuterspeelzaal vindt ik een goede en open communicatie met collega’s en ouders belangrijk. Ik werk graag in teamverband maar vind het ook fijn om zelfstandig te werken met een groep peuters. Verder ben ik representatief en stel ik hygiëne voorop. Het werken met peuters vraagt om iemand die scherp is en snel kan handelen in haar werk en deze kwaliteiten bezit ik ook.

Voor meer informatie over mijn ervaring en werkzaamheden staan in mijn CV. Uiteraard ben ik geheel bereid het een en ander in een gesprek te verduidelijken. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Irene de Laat

Bijlage: CV

Bekijk ook eens de sollicitatiebrief klasse assistent

Advertentietip