Een voorbeeld sollicitatiebrief verkeersregelaar. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede verkeersregelaar sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Harderwijk, 15 oktober 2018)

Betreft: sollicitatie verkeersregelaar

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Van Zanten)

Blij verrast las ik de vacature voor verkeersregelaar op de website van studentenwerk.nl. Middels deze brief wil ik mijn enthousiasme aan u kenbaar maken voor deze parttime functie.

Op dit moment ben ik nog druk bezig met mijn studie Fiscale Economie aan de Hogeschool van Zeewolde. Graag wil ik de vrije uren die ik heb invullen met nuttige taken. Mijns inziens is de meest nuttige taak die ik kan uitvoeren om een extra zakcentje te verdienen met een baan. De functie van verkeersregelaar bij evenementen spreekt mij enorm aan.

U geeft aan dat het noodzakelijk is om een 3-daagse cursus te volgen voor beroepsverkeersregelaar. Ik sta open om de cursus te volgen. Ik ben, zoals u dat vraagt in de vacature, flexibel inzetbaar. De functie is parttime en daarom kan ik het goed combineren met mijn studie.
Ik vind het geen probleem om in de avonden en in het weekend te werken, dit komt mij juist heel goed uit.

Ik ben voor een langere periode beschikbaar. Daarnaast beschik ik over goede communicatievaardigheden. U treft in mij een representatief persoon, die weet wat werken is.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Voor aanvullende informatie verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u mijn curriculum vitae en motivatie in een persoonlijk gesprek willen toelichten.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip