Sollicitatiebrief dakdekker riet

Een voorbeeld sollicitatiebrief Sollicitatiebrief dakdekker riet. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor dakdekker riet te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief dakdekker riet

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Op uw site heb ik een vacature gevonden voor een dakdekker die gespecialiseerd is het dakdekken met riet. Ik kom graag voor deze vacature in aanmerking, aangezien ik al vele jaren ervaring heb met riet als dakdekkingsmateriaal.
Ik heb vijf jaar bij een bedrijf gewerkt dat gespecialiseerd was in het dekken van daken met riet. Hier heb ik dan ook een hoop ervaring en kennis opgedaan die u van pas zal komen. Ik zou dan ook graag mij kennis en ervaring bij u weer in de praktijk brengen en nog verder uitbreiden.

Ik zou mezelf omschrijven als een gemotiveerde, leergierige werknemer die zijn handen graag uit de mouwen steekt. Hard werken vind ik niet erg, zolang het maar het gewenste resultaat op levert. Ik ga dan ook meestal door, totdat ik zelf tevreden ben met het resultaat. Overwerken is voor mij dan ook geen enkel probleem als dit noodzakelijk is. Verder vind ik het leuk om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en deze zo snel mogelijk in de praktijk brengen. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt geven en u mij benadert aan de hand van deze brief.

Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden en opleidingen verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Hier kunt ook verschillende referenties vinden met contactgegevens.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mij altijd bereiken of uitnodigen voor een persoonlijk gesprek, waarin ik het één en ander nader toe kan lichten en u kunt aangeven waar u precies naar op zoek bent.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)
Klik hier om twee sollicitatiebrieven dakdekker riet te downloaden

Advertentietip