Een voorbeeld sollicitatiebrief Sollicitatiebrief dakdekker riet. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor dakdekker riet te kunnen schrijven.

Advertentietip

Pieter van Hoogstraten
Dubbelkworststeeg 12
1258KL Langbroek
Tel 06-59712598

Rietdekkersbedrijf De rietkamp
t.a.v de heer Rietkamp
Journalistplein 59
5897KL Maarn

Langboek 15 Mei 2020

Betreft: sollicitatiebrief dakdekker riet

Geachte heer Rietkamp,

Op uw site heb ik een vacature gevonden voor een dakdekker die gespecialiseerd is het dakdekken met riet. Aangezien ik al vele jaren ervaring heb met riet als dakdekkersmateriaal past deze vacature heel bij mij.
Ik heb vijf jaar bij een bedrijf gewerkt dat gespecialiseerd was in het dekken van daken met riet. Hier heb ik dan ook een hoop ervaring en kennis opgedaan die u van pas zal komen. Ik zou dan ook graag mij kennis en ervaring bij u weer in de praktijk brengen en nog verder uitbreiden.

Ik zou mezelf omschrijven als een gemotiveerde, leergierige werknemer die zijn handen graag uit de mouwen steekt. Hard werken vind ik niet erg, zolang het maar het gewenste resultaat op levert. Ik ga dan ook meestal door, totdat ik zelf tevreden ben met het resultaat. Overwerken is voor mij dan ook geen enkel probleem als dit noodzakelijk is. Verder vind ik het leuk om nieuwe kennis en vaardigheden op te doen en deze zo snel mogelijk in de praktijk brengen. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt geven en u mij benadert aan de hand van deze brief.

Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden en opleidingen verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Hier kunt ook verschillende referenties vinden met contactgegevens.
Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u mij altijd bereiken of uitnodigen voor een gesprek, waarin ik het één en ander nader toe kan lichten en u kunt aangeven waar u precies naar op zoek bent.

Met vriendelijke groet,

Pieter van Hoogstraten

Hier vindt u het voorbeeld sollicitatiebrief dakdekker

Advertentietip