Een voorbeeld sollicitatiebrief arbeidsbemiddelaar. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief arbeidsbemiddelaar te kunnen gaan schrijven. Doormiddel van deze voorbeeld sollicitatiebrief kunt u snel en simpel uw eigen brief opstellen. Kopieer de sollicitatiebrief van onze website, past deze aan naar eigen inzicht en stuur dan deze op. Vergeet niet uw CV toe te voegen. Kijk op onze website hoe u een goede CV kunt schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief arbeidsbemiddelaar

Henk Jan de Smit
Lepelaarsdreef 11
8761 TS Zwolle

Tempo team uitzendbureau
Lange leegte straat 12
4595 KK Zwolle

Zwolle, 18 februari 2021

Betreft: sollicitatiebrief arbeidsbemiddelaar

Geachte heer, mevrouw,

Als arbeidsbemiddelaar is het belangrijk om de schakel te zijn tussen de werkzoekenden en de werkgevers, laat dit nou precies zijn wat ik u te bieden hebt! Ik ben namelijk de geschikte schakel, ik ben de arbeidsbemiddelaar die u nodig heeft binnen uw organisatie. Waarom? Luisteren is mijn sterkste kant, net als coachen en dit zijn twee belangrijke uitgangspunten binnen deze functie.

Al drie jaar heb ik ervaring als arbeidsbemiddelaar binnen organisatie X, maar ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Daarom zou ik graag binnen uw bedrijf X komen werken. Ik ben zelf ook woonachtig in Zwolle en zo kunnen de eerste contacten snel worden gelegd!

Iedere dag zie ik binnen dit beroep als uitdaging. Op zoek gaan naar het in kaart brengen van (profielen van) werkzoekenden, om zo een goede match te vinden met de droombaan voor hen. Het persoonlijk contact met werkzoekenden vind ik ook prettig, begeleiding bieden/coaching geven, tijdens het hele traject naar hun ideale baan. Ik ben zelf 33 jaar en heb veel levenservaring. Dit licht ik graag toe in een persoonlijk sollicitatiegesprek.

Graag zou ik nader kennis met u maken en wacht ik op uw bericht.

Met vriendelijke groet,

Henk Jan de Smit

Bijgevoegd CV

Mee sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip