Sollicitatiebrief muziekinstrumentmaker

Een voorbeeld sollicitatiebrief muziekinstrumentmaker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede muziekinstrumentmaker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Vlissingen, 27 december 2018)

Betreft: vacature muziekinstrumentmaker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte Mevrouw Noot)

Met deze open sollicitatiebrief wil ik graag solliciteren naar een mogelijke vacature als muziekinstrument maker bij uw bedrijf in muziekreparatie. 23 december jl. heb ik telefonisch contact gehad met u en u raadde me aan om een open sollicitatiebrief te sturen, zodat u kon zien of mijn opleiding en werkervaring overeenkomen met de gestelde eisen voor uw bedrijf. Uw bedrijf trekt mij enorm aan vanwege zijn uitstekende reputatie als het gaat om het repareren van muziekinstrumenten.

Ik heb mijn opleiding muziekinstrument reparateur afgerond met een afstudeer stage bij Eeka muziekreparatie en ik heb hier enorm veel geleerd hoe je verschillende soorten muziekinstrumenten zorgvuldig moet repareren. Na mijn studie ben ik mij gaan specialiseren op het repareren van onder andere elektronische orgels, keyboards, mengtafels en versterkers.

Ik heb deze richting gekozen omdat de DJ scene in Nederland steeds populairder word en er komen steeds meer professionele Dj’s uit Nederland, maar daarnaast komen er ook steeds meer Dj’s die het voor de hobby doen. Ik ben klantgericht en weet waar ik mee bezig ben als het gaat om reparaties van verschillende muziekinstrumenten. Ik ben een vriendelijk en sociaal persoon die altijd zijn uiterste best zal doen om de klant tevreden te stellen.

Mocht u naar aanleiding van deze sollicitatiebrief behoefte hebben aan een nadere toelichting, dan ben ik vanzelfsprekend bereid deze in een persoonlijk gesprek toe te lichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.

Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven muziekinstrumentmaker te downloaden

Advertentietip