Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerker bedrijfsbureau. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker bedrijfsbureau sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief medewerker bedrijfsbureau

Jeannet Visser
Voorstraat 6
1256 AC Amsterdam

Bulk Keuken
T.a.v de heer Bulk
Macaronilaan 45
4598 TY Amsterdam

Amsterdam, 9 februari 2020

Onderwerp: Sollicitatie Medewerker bedrijfsbureau

Geachte heer Bulk,

Via internet zag ik uw advertentie waarin u een vacature openstelt voor een medewerker bedrijfsbureau. Ik zou mijzelf graag voor deze functie willen voorstellen.

Momenteel werk ik bij een vergelijkbaar bedrijf in een functie die qua takenpakket ongeveer overeenkomt met wat u in uw advertentie vraagt.
Ik werk hier met veel plezier, alleen is het helaas niet mogelijk om meer uren te gaan werken. Op dit moment werk ik 24 uur en ik zou dolgraag fulltime aan de slag gaan, omdat mijn partner en ik graag een huis willen kopen. Dit is nu gezien mijn relatief lage inkomen helaas niet mogelijk.
Uw vacature zou voor mij de ideale mogelijkheid zijn om onze droom van een eigen huis te laten uitkomen.

De taakomschrijving die u in uw advertentie geeft voor de medewerker bedrijfsbureau komt in grote lijnen overeen met het werk dat ik op dit moment met veel plezier doe. Ik verwijs u voor mijn taakomschrijving graag naar het bijgevoegde cv. Met name de planningstaken liggen mij erg goed, ik vind het belangrijk dat alle processen binnen het bedrijf goed verlopen en dat er geen problemen ontstaan. Daarnaast vind ik het erg belangrijk een goed contact met alle betrokken medewerkers te hebben, zodat zij naar mij toe komen als er een probleem is, waarna wij dit hopelijk samen snel kunnen oplossen. Denken in oplossingen is voor mij een tweede natuur geworden.

Het maken van rapportages waarmee het management de aansturing van het bedrijf kan realiseren en eventueel bijstellen vind ik erg leuk om te doen.
Ik houd ervan om onder druk te werken en ervoor te zorgen dat de informatie tijdig beschikbaar is zodat er op directieniveau tijdig op nieuwe ontwikkelingen kan worden ingesprongen. Deze verantwoordelijkheid nemen is voor mij een grote uitdaging die ik graag aanneem.

Ik kijk er erg naar uit om mijn talenten en competenties voor uw bedrijf in te zetten. Uw bedrijf spreekt mij erg aan vanwege de open sfeer die ik proef als ik uw website bekijk waarop een aantal medewerkers aan het woord komt over hun functie binnen het bedrijf.
Het lijkt mij een heel fijn team om mee samen te werken.

Ik hoop dan ook dat mijn sollicitatie voor u aanleiding is mij uit te nodigen voor een nadere kennismaking.

Met vriendelijke groet,

Jeannet Visser

Hoe bouwt u een sollicitatiebrief op. Klik hier

Advertentietip