Een voorbeeld sollicitatiebrief docent natuurkunde. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede docent natuurkunde sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief docent natuurkunde

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: docent natuurkunde sollicitatiebrief

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Via kennissen heb ik vernomen dat u binnenkort op zoek gaat naar een docent natuurkunde. Graag zou ik voor deze functie in aanmerking willen komen, aangezien ik in het verleden met veel plezier als natuurkunde docent gewerkt heb.

Enkele jaren geleden heb ik de papieren gehaald om deze functie uit te mogen oefenen, maar door omstandigheden en een gebrek aan banen heb ik helaas nog niet als natuurkunde docent kunnen werken. Wel heb ik tijdens verschillende stages tijdens mijn opleiding kennis kunnen maken met deze functie en heb ik al enige oefening gehad. Dit vond ik altijd erg leuk en daardoor is mijn liefde voor natuurkunde docent dan ook geboren. Sinds deze tijd, ben ik al hevig op zoek naar de perfecte vacature als natuurkunde docent.

Ik vind het erg leuk om mensen kennis bij te brengen over natuurkunde en te laten zien hoe leuk natuurkunde eigenlijk kan zijn. Om het vak meer tot de verbeelding te laten spreken, probeer ik zoveel mogelijk voorbeelden te vinden die dicht bij huis zijn. Zodat mensen natuurkunde ook daadwerkelijk kunnen beleven.

Ik ben erg geduldig en kan vele begrip voor mensen opbrengen. Ik ben dan ook zeker bereid om vragenstukken meerdere keren uit te leggen, zolang leerlingen maar hun best doen om me te begrijpen.

Ik hoop dat ik door mijn brief niet aan uw aandacht ontsnapt ben en u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, waarbij ik mijn motivatie nog beter onder woorden kan brengen. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden en opleidingen raad ik u aan om het bijgevoegde curriculum vitae door te kijken.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip