Een voorbeeld sollicitatiebrief facility manager. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief voor facility manager te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Roermond, 04 februari 2018)

Betreft: vacature facility manager

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Dekker)

Afgelopen maandag 03 februari jl. las ik met veel belangstelling op een internetvacaturebank de openstaande vacature van facility manager bij uw organisatie. Via deze brief wil ik mij als kandidaat voorstellen voor de openstaande functie binnen uw groeiende organisatie.

Het zou voor mij een enorme eer zijn om bij uw organisatie aan de slag te mogen gaan, ik sta dan ook werkelijk te trappelen om te beginnen. Ik ben sinds kort afgestudeerd aan de Academie voor Facility Management aan de Hogeschool Inholland. Direct na het lezen van de openstaande vacature ben ik mij gaan verdiepen in uw organisatie en wat mij persoonlijk enorm aantrekt is de vrijheid die geboden wordt in het werk, maar wel resultaatgericht. Daarnaast vindt ik de goede werk ondersteunende voorzieningen waarvoor u de zorg draagt uitmuntend.

In mijn opleiding aan de Hogeschool In Holland is mij altijd geleerd dat een organisatie die haar facility optimaal georganiseerd heeft, het beste presteert en optimaal rendement geniet uit de organisatie. Zoals ik mij in uw organisatie heb verdiept denkt u er ook precies zo over. Mijn handen jeuken dan ook om aan de slag te gaan bij u in de facility management.
U treft in mij een persoon die creatief, commercieel en besluitvaardig is.

Ik ben goed in het plannen en organiseren van verschillende facilitaire processen en ik werk altijd zeer gedisciplineerd. Verder zou ik mezelf omschrijven als een persoon die ten alle tijden resultaatgericht werkt en communicatief zeer vaardig is. Als facility manager moet je goed kunnen samenwerken en ik kan uitstekend in groepsverband werken maar zelfstandig werken gaat mij ook prima af.

In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen.
In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw organisatie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip