Een voorbeeld sollicitatiebrief fietskoerier. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een sollicitatiebrief fietskoerier te kunnen schrijven. Deze sollicitatiebrief kunt u van de website kopiëren en dan zelf na eigen inzicht aanpassen. Snel en simpel uw eigen sollicitatiebrief fietskoerier schrijven.

Advertentietip

Thymo Roelman Traverdal 39 6543 HH Amsterdam

Groene Fiets Koeriersdiensten
Felsenstraat 44 6541 GT Amsterdam

Amsterdam, 18 januari 2021

Betreft: sollicitatie fietskoerier

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze brief wil ik graag solliciteren naar de functie van fietskoerier bij Groene Fiets Koeriersdiensten. Vanmorgen werd uw vacature bij ons op school op het attentiebord geplaatst en ik besloot direct om een sollicitatiebrief te sturen.

Graag stel ik mij eerst even aan u voor. Ik ben Thymo Roelman, 15 jaar jong en woonachtig in Amsterdam. Ik ben leerling aan het Dalton Fox College, waar ik in het derde jaar van de VMBO opleiding zit. Daarnaast heb ik al anderhalf jaar een krantenwijk, waarbij ik dagbladen bezorg in de vroege ochtend. Ik vind dit leuk werk, vooral omdat ik lekker buiten kan zijn en de kranten op mijn fiets rond kan brengen.

Amsterdam is mij niet onbekend en ik vind het prettig om op de fiets door Amsterdam te rijden. Ik ben goed gewend aan het drukke verkeer en ken de omgeving goed. U vraagt in uw vacature om een student met goede kennis van de stad en een goede fysieke gezondheid. Ik pas goed binnen dit profiel, vooral omdat ik ook nu al op sportieve wijze actief ben in de straten van onze hoofdstad. Ik ben in de stad opgegroeid, waardoor ik veel wijken goed ken en veel straten makkelijk kan vinden.

Uw vacature spreekt mij vooral aan, omdat ik graag wat meer zou willen werken naast mijn schooluren. Ik hou van fietsen en voel me helemaal thuis in de stad. Daarnaast vind ik het leuk om me in te zetten voor verschillende mensen. Ik ben vriendelijk, spontaan en attent.

Deze eigenschappen komen goed van pas binnen de functie die u aanbiedt.
Ik zou graag eens bij u op sollicitatiegesprek komen om mijn sollicitatie nader toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Thymo Roelman

Bijlage CV

Op zoek naar nog meer sollicitatiebrief voorbeelden? klik hier voor meer sollicitatiebrieven commercieel.

Advertentietip