Een voorbeeld sollicitatiebrief nachtportier. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede nachtportier sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Middelburg, 11 november 2018)

Betreft: sollicitatie nachtportier

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Vredenburg)

Na het zien van uw advertentie op een internetvacaturebank besloot ik meteen te reageren op de openstaande functie van nachtportier middels deze sollicitatiebrief. Uw hotelketen is mij bekend en de functie van nachtportier past precies bij mij, waardoor ik er van overtuigd ben dat ik de ideale kandidaat ben voor de functie. Via deze brief wil ik mij aan u voorstellen als serieuze kandidaat voor de functie van nachtportier bij uw hotelketen.

In de advertentie voor nachtportier vraagt u specifiek naar een student die naast zijn studie op zoek is naar een bijbaan. Ik ben een student aan de hogeschool van Vlissingen en ik ben opzoek naar een passende bijbaan en de bijbaan van nachtportier in uw hotelketen spreekt mij enorm aan omdat ik een nachtmens ben. Daarnaast is de bijbaan goed te combineren met mijn studie en ben ik ook in het weekend ten alle tijden beschikbaar. De baan van nachtportier spreekt mij enorm aan omdat het een afwisselde baan is in een jonge maar sterke organisatie.

U geeft aan dat de nachtportier verantwoordelijk is voor alle openbare ruimten in het hotel en dat de nachtportier er zorg voor moet dragen dat het ontbijt klaarstaat in het restaurant. Ik ben dan de ideale nachtportier voor uw hotelketen omdat ik een nachtmens ben met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Verder beschik ik over veel zelfvertrouwen en vindt ik het niet erg om zelfstandig te werken. Ik zou ook niet misstaan in een team maar het werk van een nachtportier is vrijwel altijd zelfstandig. Ik communicatief erg vaardige en ik ben flexibel ingesteld.

In de bijlage vindt u meer informatie over mijn werkervaring en opleidingen. Mocht u interesse hebben dan kom ik graag mijn motivatie voor de vacature van nachtportier toelichten.Kopie uitsluitend voor eigen gebruik

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Zoek u een HORECA sollicitatiebrief? klik hier

Advertentietip