Sollicitatiebrief kinderopvang

Een voorbeeld sollicitatiebrief kinderopvang. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven.
Doormiddel van de onderstaande brief kunt u een voorbeeld sollicitatiebrief Kinderopvang schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Zeewolde, 6 januari 2018)

Betreft: vacature kinderopvang

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Nieuwenhuizen)

Afgelopen week op vrijdag 4 januari jl. ben ik bij uw kinderdagverblijf naar binnen gelopen na het zien van de vacature voor de kinderopvang in de weekkrant. Ik heb u toen kort gesproken en heb direct mij interesse in de openstaande vacature aan u laten blijken. U gaf mij aan dat er via een officiële brief gesolliciteerd kon worden op de vacature voor kinderopvang.
Met deze brief wil ik u dan ook graag mijn vergaande interesse nogmaals bevestigen.

Op dit moment studeer ik nog voor mijn opleiding pedagogisch werker kinderopvang MBO niveau 4 aan het ROC te Zeewolde. Omdat ik in mijn laatste fase zit van de opleiding ben ik mij alvast gaan oriënteren welke mogelijkheden er zijn qua werk. De functie van kinderopvang past goed bij mijn opleiding en ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken.

De vacature in uw kinderdagverblijf spreekt mij aan omdat ik hier mijn eerste echte werkervaring kan gaan op doen en ik mij persoonlijk kan ontwikkelen. Het kinderdagverblijf van u ken ik goed en ik ken ook veel kinderen die hier worden opgevangen. Ik ben een harder werkster die graag doorzet en goed in teamverband kan werken, maar ik kan mij ook zelfstandig goed redden. Daarnaast ben ik vriendelijk ingesteld en ben ik communicatief sterk.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen geven op mijn sollicitatie.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven kinderopvang te downloaden

Advertentietip