Een voorbeeld sollicitatiebrief kinderopvang. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Doormiddel van de onderstaande brief kunt u een voorbeeld sollicitatiebrief Kinderopvang schrijven.

Advertentietip

Gerda van Dijke
Appelbomenweg 12
4596LL Zeewolde

Kinderopvang de Rakker
t.a.v. mevrouw Nieuwenhuizen
Zeewoldeweg 151
2345 GO Zeewolde

Zeewolde, 6 januari 2018

Betreft: vacature kinderopvang

Geachte mevrouw Nieuwenhuizen

Afgelopen week op vrijdag 4 januari jl. ben ik bij uw kinderdagverblijf naar binnen gelopen omdat een vriend mij geïnformeerd had over een openstaande vacature. Ik heb u toen kort gesproken en heb direct mij interesse in de openstaande vacature aan u laten blijken.
U gaf mij aan dat er via een officiële brief gesolliciteerd kon worden op de vacature voor kinderopvang.
Met deze brief wil ik u dan ook graag mijn vergaande interesse nogmaals bevestigen.

Op dit moment studeer ik nog voor mijn opleiding pedagogisch werker kinderopvang MBO niveau 4 aan het ROC te Zeewolde. Omdat ik in mijn laatste fase zit van de opleiding ben ik mij alvast gaan oriënteren welke mogelijkheden er zijn qua werk. De functie van kinderopvang past goed bij mijn opleiding en ik vind het ontzettend leuk om met kinderen te werken.

De vacature in uw kinderdagverblijf spreekt mij aan omdat ik hier mijn eerste echte werkervaring kan gaan op doen en ik mij persoonlijk kan ontwikkelen. Het kinderdagverblijf van u ken ik goed en ik ken ook veel kinderen die hier worden opgevangen. Ik ben een harder werkster die graag doorzet en goed samen kan werken, maar ik kan mij ook zelfstandig goed redden. Daarnaast ben ik vriendelijk ingesteld en ben ik communicatief sterk.

Voor informatie over mijn opleiding en werkervaring vindt u in mijn bijgevoegde CV.
Ik hoop op een reactie van u en dat ik mijn sollicitatiebrief mondeling mag toelichten.

Met vriendelijke groet,

Gerda van Dijke

Bijlage: curriculum vitae

Verdien u voldoende? kijk eens naar onze beroepenpagina

 

Advertentietip