Een voorbeeld sollicitatiebrief gereedschapsmaker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede gereedschapsmaker  sollicitatiebrief te kunnen schrijven.[frame align=”right”] [/frame]
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Zelhem, 06 januari 2019)

Betreft: sollicitatie gereedschapsmaker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Hilberink)

Graag wil ik mij aan u voorstellen en mijn enthousiasme aan u kenbaar maken voor de openstaande functie van gereedschapsmaker. Via een medewerker in uw bedrijf heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een nieuwe werknemer voor de functie van gereedschapsmaker. Via deze weg wil ik mij graag kandidaat stellen voor de functie.

Ik ben Jan Klaasen en ik ben 42 jaar.
Via Bram Boerse, afdeling magazijn, heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een aanvulling van uw team gereedschapsmakers. Ik heb jarenlang gewerkt voor een fabrikant die gereedschap maakt maar door de verhuizing van de fabriek naar het buitenland ben ik werkloos geworden. Ik heb enorm veel kennis van elk soort gereedschap. Ik was razend enthousiast toen Bram mij over de functie vertelde. Mijn handen jeuken om weer de arbeidsmarkt op te gaan en mijn handen uit de mouwen te steken.

Door mijn jarenlange ervaring in de gereedschap fabriek van Senco weet ik gigantisch veel af van alle soorten elektronische gereedschappen. Naast het werken aan de productielijn in de Senco fabriek, heb ik heel vaak gereedschap moeten repareren. Ik weet zeker dat ik met mijn kennis en vaardigheden de ideale gereedschapsmaker ben die u zich maar kunt wensen.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip