Een voorbeeld sollicitatiebrief brandwacht. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede brandwacht sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Rory de Loo Feenstraweg 2 5678 BD Amsterdam

Hulpdiensten Zaandam
Geversstraat 34 0987 FT Zaandam

Amsterdam, 12 december 2018

Betreft: sollicitatiebrief brandwacht

Geachte heer, mevrouw,

Graag zou ik willen solliciteren naar de functie van brandwacht bij Hulpdiensten Zaandam. Uw vacature ben ik tegengekomen op de website Baanindebuurt.nl tijdens mijn zoektocht naar een leuke nieuwe uitdaging in het leven. De vacature spreekt mij vooral aan omdat het aansluit op mijn vrijwilligerswerk.

Ik zal mij kort voorstellen. Ik ben Rory de Loo, 25 jaar en met mijn vriendin woonachtig in een studio aan de rand van de hoofdstad. Op dit moment heb ik geen betaald werk, maar ben ik actief bij de vrijwillige brandweer van Amsterdam. Ik beleef veel plezier aan dit werk, maar ik heb toch ook een betaalde baan nodig. De betaalde baan die ik had naast mijn vrijwilligerswerk is enkele maanden geleden komen te vervallen.

Ik heb na de middelbare school de opleiding MBO Beveiliging gedaan op niveau 2. Deze opleiding heb ik met diploma afgerond en hierna ben ik bij DD Security gaan werken als objectbeveiliger. Dit deed ik met veel plezier in de avond- en nachturen. Daarnaast was ik al werkzaam bij de vrijwillige brandweer. Dit was heel goed te combineren en het werken bij de brandweer werd eerder een spannende hobby als werk. Helaas kwam mijn vaste baan als objectbeveiliger te vervallen na een reorganisatie en heb ik nog geen nieuwe betaalde baan kunnen vinden.

Uw vacature spreekt mij in het bijzonder aan, omdat het goed aansluit op mijn werkzaamheden bij de vrijwillige brandweer.
Deze werkzaamheden zou ik zeker aan willen houden en het valt goed te combineren met de werkzaamheden en werktijden die u te bieden heeft. Vanzelfsprekend ben ik bereid om nieuwe vaardigheden aan te leren en cursussen te volgen wanneer u dit nodig acht.
Daarnaast kunt u zeker rekenen op een maximale inzet van mijn kant. Ik ben erg enthousiast over uw vacature en zal dan ook het uiterste uit mijzelf halen om deze volledig naar wens te vervullen.

Ik hoop dat u hierin mogelijkheden voor mij ziet. Ik kijk zeker uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Rory de Loo

Advertentietip