Een voorbeeld sollicitatiebrief asbestverwijderaar. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede asbestverwijderaar sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Henk Schouten
Willem de Bakkerlaan 12
4598KL Harmelen
Tel 06-5695897

Sloopbedrijf Duits
T.a.v. de heer Duits
Sloperslaan 454
4598 KO Tiel

Harmelen, 9 April 2019

Betreft: sollicitatiebrief asbestverwijderaar

Geachte heer Duits

In de krant heb ik gelezen dat u nog op zoek bent naar een asbest verwijderaar, graag zou ik voor deze functie in aanmerking komen. Al eerder heb ik gewerkt voor een bedrijf dat gespecialiseerd was in het verwijderen van asbest, maar door omstandigheden is dit bedrijf helaas failliet gegaan. Dit is dan ook de reden dat ik op zoek bent naar een andere baan als asbestverwijderaar.

Bij mijn vorige werknemer heb ik me bezig gehouden met de meest voorkomende asbestsaneringswerkzaamheden. In dit bedrijf heb ik de kans gehad om vijf jaar ervaring op te doen, graag zou ik deze kennis willen gebruiken in uw bedrijf en mogelijk uitbreiden.
Behalve mijn kennis, komen ook een aantal vaardigheden goed van pas in deze functie, bijvoorbeeld het feit dat ik fysiek zwaar werk aan kan. Verder voer ik de werkzaamheden secuur en zo netjes mogelijk uit, ik vind het belangrijk dat het werk dat ik aflever van een goede kwaliteit is en ik doe er dan ook alles aan om dit te bereiken. Ik heb altijd in een team gewerkt, waardoor ik een echte teamplayer ben geworden en ik het ook erg leuk vindt om met andere mensen samen te werken.

Ik hoop dat u aan de hand van mijn brief zo enthousiast bent geworden dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarin ik het één en ander nog nader kan toelichten. Verder heb ik mijn curriculum vitae toegevoegd waar u ook de contactgegevens kunt vinden van enkele referenties.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Henk Schouten

Wat voor kleding moet u aan als u gaat solliciteren? kijk hier voor wat tips

Advertentietip