Een voorbeeld sollicitatiebrief Autospuiter. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Autospuiter sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Deventer, 09 juli 2018)

Betreft: vacature Autospuiter

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Caré)

Op een bekende vacaturebank op internet kwam ik uw vacature tegen voor de functie van autospuiter. Tijdens het zien en het aandachtig doorlezen van de vacature werd ik direct enthousiast. Middels deze sollicitatiebrief wil ik u graag uitleggen waarom ik de juiste persoon ben voor de vacature van autospuiter voor uw bedrijf.

Door mijn jarenlange werkervaring in de auto schade branche ben ik de aangewezen persoon voor uw bedrijf. Ik heb bij meerdere bedrijven gewerkt waar ik het autospuiten beroep heb uitgeoefend. Ik heb dit altijd met enorm veel plezier gedaan, maar doordat het bedrijf waar ik voor het laatst in dienst was is gesloten zit ik nu noodgedwongen thuis. Ik wil zo snel mogelijk weer aan het werk, want thuis zitten en niets doen past totaal niet bij mijn persoon. Door mijn werkervaring beschik ik direct over de gevraagde eisen zoals deze in de vacature vermeld staan. Mijn opleiding heb ik genoten aan het ROC midden Nederland en tijdens mijn opleiding ben ik mij gaan specialiseren op het autospuiten.

Als autospuiter vindt ik het belangrijk dat je beschikt over doorzettingsvermogen en dat je het huidige kleurenpalet goed kent. Bij mijn werkervaring heb ik ook special painting gedaan voor show auto’s en ik heb hier mee meerdere prijzen mee gewonnen. Door zulke projecten blijf je gefocust en is het altijd een uitdaging om een auto af te leveren zoals de klant het verwacht.

Verder ben ik een hard werkende autospuiter die altijd gaat voor hoogstaande kwaliteit en service. Ik kan uitermate goed zelfstandig werken, maar ik vindt het geen enkel probleem om in teamverband een klus te klaren. Ik ben verder flexibel inzetbaar en kan ook als het eventueel nodig is in het weekend werken.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. Graag kom ik in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie en curriculum vitae. Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip