Een voorbeeld sollicitatiebrief ambulanceverpleegkundige Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een sollicitatiebrief ambulanceverpleegkundige te kunnen schrijven.

Advertentietip

Cindy Langehout,
Virmundstraat 71,
5721 AZ Boekel

Ziekenhuis Bernhoven Uden
Lodewijk straatweg 12
4598 KK Uden

Boekel, 14 februari 2021

Betreft: sollicitatie ambulanceverpleegkundige

Geachte heer, mevrouw,

Direct was mijn interesse gewekt toen ik uw vacature tegenkwam voor de ambulanceverpleegkundige. Momenteel ben ik nog werkzaam in Eindhoven, maar ik ben net verhuisd naar Boekel en wil graag een leuke baan in deze regio. Vandaar ook dat ik solliciteer op deze vacature voor ambulanceverpleegkundige. Ik heb al de nodige ervaring en ik weet zeker dat ik uw team kan komen versterken.

Als ambulanceverpleegkundige is het belangrijk om een goed en gedetailleerd beeld te hebben van de gezondheidsproblematiek van een patiënt. Ik ben ook in staat om zelfstandig te werken en kan bepalen welke noodzakelijke medisch verpleegkundige handelingen nodig zijn. Daarnaast heb ik veel ervaring met het voorlichten en instrueren van andere hulpverleners. Twee jaar lang heb ik ook de communicatie geregeld met de Meldkamer Ambulancezorg (MKA).

Nog even wat in het kort over mezelf, ik ben 36 jaar, getrouwd, heb twee kinderen van acht en tien jaar oud. Werk al ruim 10 jaar in het ziekenhuis als ambulanceverpleegkundige en ik ben altijd bereid om een nieuwe cursus of opleiding te volgen. U kunt altijd contact opnemen met mijn huidige werkgever X ziekenhuis in Eindhoven. Meer informatie zou ik u graag persoonlijk vertellen in een sollicitatiegesprek bij u in Uden.

Ik wacht op uw antwoord,

Met vriendelijke groet,

Cindy Langehout
Bijgevoegd CV

Mee sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip