Een voorbeeld sollicitatiebrief Vrachtwagen chauffeur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede vrachtwagen chauffeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Gerard de Winter
Driehoekstraat 889
1598 KQ MEPPEN

Vonk Transporten
t.a.v. heer Bolk
Tulpenstraat 990
7599KL Zwolle

Zwolle, 06 januari 2019

Betreft: vacature vrachtwagen chauffeur

Geachte heer Bolk

In het Algemeen dagblad van 4 januari jl. heb ik een advertentie van u gevonden dat u op zoek bent naar een vrachtwagen chauffeur.
5 januari jl. heb ik u aan de telefoon gehad en u heeft mij verteld dat ik doormiddel van een sollicitatiebrief mijn interesse kon gaan tonen voor de openstaande functie van nationale vrachtwagen chauffeur.

De openstaande functie van nationale vrachtwagen chauffeur bij uw organisatie spreekt mij aan, omdat uw organisatie landelijk bekend is en de functie goed te combineren valt met mijn huidige privé omstandigheden. In het verleden heb ik veel internationaal gereden voor diverse organisaties, maar door het hebben van een gezin ambieer ik nu liever een nationale baan zodat ik meer tijd kan door brengen met mijn gezin. Ik ben flexibel in de werktijden en overwerken of extra werken is dan ook geen enkel probleem.

In mijn werk ben ik heel strikt en nauwkeurig en dat is als vrachtwagen chauffeur ook noodzakelijk wanneer je hele dagen op het drukke wegennet van Nederland aan het rijden bent. Bij mijn huidige werkgever werk rijdt ik voornamelijk internationaal en ik wil graag dichterbij huis werken. Als vrachtwagen chauffeur ben je op je zelf aangewezen en ik kan dan ook goed zelfstandig werken. Ik houd mij altijd netjes aan de voorgeschreven regels ook al zit er enige tijd druk op een rit naar een klant toe. Veiligheid staat bij mij hoog in het vaandel zoals u zelf ook in de vacature aangeeft.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk mijn sollicitatie kan gaan toelichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Gerard de Winter

Bijlage: CV

Meer sollicitatiebrieven transport lezen? klik hier

Advertentietip