Een voorbeeld sollicitatiebrief business consultant. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief business consultant te kunnen gaan schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief business consultant.

Michael van Gurp Wilhelminakade 19 8456 TR Oss

Amperia Consultancy
Schoolakkerstraat 43 GH Oss

Oss, 19 april 2021

Betreft: sollicitatie business consultant

Geachte heer, mevrouw,

Ik las op jullie website dat Amperia op zoek is naar een nieuwe business consultant. Door middel van deze motivatiebrief wil ik jullie een indruk geven van mijn capaciteiten en aantonen waarom ik een goede kandidaat ben voor de functie.

Eerst zal ik mezelf kort introduceren. Mijn naam is Michael van Gurp, ik ben 33 jaar oud en ik woon in Oss met mijn 2 dochters en mijn vrouw Ans. Ik ben geboren en getogen in Rosmalen en mijn hele leven heb ik in Noord-Brabant gewoond. Ik kom uit een groot gezin met 5 kinderen, waarvan ik de oudste ben. Mijn vader heeft een eigen autobedrijf aan huis, Twill Stort genaamd. Al toen we jong waren, liet mijn vader weten dat hij graag zou zien dat één van ons ooit het bedrijf zou overnemen. Omdat ik de oudste ben en de meeste verantwoordelijkheid voelde, rolde ik al op jonge leeftijd in het bedrijf.

Tijdens mijn middelbare school mocht ik al meelopen met medewerkers van Twill Stort, op die manier verdiende ik een leuk zakcentje en zag ik welke processen er allemaal speelden. Ik koos ervoor een HBO studie business consultancy te volgen, en daarnaast in de praktijk die functie binnen het bedrijf van mijn vader te vervullen. Dit ging lange tijd goed, maar inmiddels hebben we samen besloten dat het beter is als ik mijn kwaliteiten elders inzet. Soms kan je werk en je privéleven tenslotte beter gescheiden houden, en bovendien was ik niet gemotiveerd om het bedrijf over te nemen. Ik wil de beste business consultant zijn, daar ligt mijn passie.

Zodoende kwam ik bij de openstaande vacature van Amperia Consultancy terecht. Ik heb alle kneepjes van het vak zowel in theorie als in de praktijk geleerd, en ik kan niet wachten om die kennis bij jullie organisatie in te zetten.

Hopelijk kunnen we elkaar snel ontmoeten zodat ik mijn kwaliteiten aan jullie kan tonen, en we kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Met vriendelijke groet,

Michael van Gurp

Meer sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip