Een voorbeeld sollicitatiebrief woningstoffeerder. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede woningstoffeerder sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief woningstoffeerder

Joost van der Hoeven
Utrechtsestraatweg 12
4598OP Harmelen
Tel 06-56598987

Woning stoffeerbedrijf de Vloer
t.a.v Mevrouw de Vloer
Vloerenstraat 18
3400 HY Vleuten

Harmelen, 26 Mei 2019

Betreft: sollicitatiebrief woningstoffeerder

Geachte Mevrouw de Vloer,

In het tijdschrift (naam tijdschrift) van (datum) heb ik gezien dat u op zoek bent naar een ervaren woningstoffeerder.
Graag zou ik voor deze functie in aanmerking komen, vandaar dat ik deze brief schrijf.

Na mijn studie ben ik in dienst gekomen bij het bedrijf waar ik ook mijn afstudeerstage heb gedaan. Helaas is dit bedrijf genoodzaakt me te ontslaan vanwege de crisis, zodoende ben ik op zoek naar werk als woningstoffeerder.
Tijdens mijn werkzaamheden bij dit bedrijf heb ik veel ervaring op kunnen doen en mijn theoretische kennis met ervaring aan kunnen vullen. Ik heb een hoop ervaring met het plaatsen van diverse vloeren, maar ook met raamdecoratie. Verder ben ik erg leergierig en pak ik vaak nieuwe vaardigheden erg snel op.

Ik ben erg klantvriendelijk en mijn communicatievaardigheden zijn dan ook erg goed ontwikkeld. Verder vind ik het erg leuk om in contact te komen met particulieren, dit is dan ook één van de redenen waarom uw vacature mij erg aansprak.
Zoals u gevraagd had, ben ik in bezit van een rijbewijs met veel ervaring waardoor ik erg mobiel ben. Het besturen van een auto is voor mij dus geen enkel probleem.

Ik hoop dat u na het lezen geïnteresseerd bent in me en me uitnodigt voor een kennismakingsgesprek. Voor extra informatie over mijn arbeidsverleden en personalia verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Ook heb ik hier wat referenties toegevoegd waar u contact mee op kunt nemen als u graag wat meer informatie over mij wilt hebben.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Joost van der Hoeven

Meer bouw sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip