Een voorbeeld sollicitatiebrief parketteur . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Saskia de Graaf
Gravin van Buren Straat 14
4569KL Buren
Tel 06-26569897

Parketbedrijf de Deur
T.a.v Mevrouw de Haas
Linkerstraatweg 34
7859 KL Rijswijk

Buren, 12 September 2019

Betreft: sollicitatiebrief allround parketteur

Geachte mevrouw de Haas,

Al enige tijd ben ik op zoek naar een vacature als allround parketteur, helaas is deze nog niet vrij gekomen. Aangezien ik heb vernomen dat deze functie binnenkort binnen uw bedrijf vrij komt, ben ik zo vrij geweest om deze sollicitatiebrief te schrijven. Ik heb ook al eerder meerdere malen contact hierover gehad, waarbij u aangaf dat ik het beste een brief kon schrijven.

Ik heb al een aantal jaar ervaring als parketteur binnen een soort gelijk bedrijf als het uwe. Verder heb ik ook via een uitzendbureau gewerkt bij verschillende bedrijven, maar hier is helaas niet veel uit gekomen. Wel heb ik hier uiteraard een hoop ervaring op kunnen doen en mijn kennis verder uit kunnen breiden. Verder heb ik mijn kennis aangevuld door het volgen van verschillende cursussen die zeker een toevoeging zijn voor uw bedrijf. Ik hoop dan ook dat ik mijn kennis en ervaring in mag zetten binnen uw bedrijf.

Verder ben ik een harde werker en werk ik flink door. Het maken van meters is voor mij een echte uitdaging en iedere dag probeer ik dan ook mezelf te overtreffen. Verder vind ik het ook niet erg als er over gewerkt moet worden. Ook ben ik erg flexibel, waardoor het werken in de avonduren of in het weekend voor mij geen enkel probleem zijn.

Voor meer informatie over mijn werkverleden en mijn opleidingen verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Verder hoop ik dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin we nader kennis met elkaar kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

Saskia de Graaf

Op zoek naar een open sollicitatiebrief voorbeeld?

Advertentietip