Sollicitatiebrief parketteur

Een voorbeeld sollicitatiebrief parketteur . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer advertentie tips op een rij!

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief allround parketteur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Al enige tijd ben ik op zoek naar een vacature als allround parketteur, helaas is deze nog niet vrij gekomen. Aangezien ik heb vernomen dat deze functie binnenkort binnen uw bedrijf vrij komt, ben ik zo vrij geweest om deze sollicitatiebrief te schrijven. Ik heb ook al eerder meerdere malen contact hierover gehad, waarbij u aangaf dat ik het beste een brief kon schrijven.

Ik heb al een aantal jaar ervaring als parketteur binnen een soort gelijk bedrijf als het uwe. Verder heb ik ook via een uitzendbureau gewerkt bij verschillende bedrijven, maar hier is helaas niet veel uit gekomen. Wel heb ik hier uiteraard een hoop ervaring op kunnen doen en mijn kennis verder uit kunnen breiden. Verder heb ik mijn kennis aangevuld door het volgen van verschillende cursussen die zeker een toevoeging zijn voor uw bedrijf. Ik hoop dan ook dat ik mijn kennis en ervaring in mag zetten binnen uw bedrijf.

Verder ben ik een harde werker en werk ik flink door. Het maken van meters is voor mij een echte uitdaging en iedere dag probeer ik dan ook mezelf te overtreffen. Verder vind ik het ook niet erg als er over gewerkt moet worden. Ook ben ik erg flexibel, waardoor het werken in de avonduren of in het weekend voor mij geen enkel probleem zijn.

Voor meer informatie over mijn werkverleden en mijn opleidingen verwijs ik u naar mijn curriculum vitae. Verder hoop ik dat u mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek, waarin we nader kennis met elkaar kunnen maken.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Klik hier om twee sollicitatiebrieven parketteur te downloaden

Klik hier voor de vele parketteur vacatures !

Advertentietip