Een voorbeeld sollicitatiebrief gevelbouwer. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede gevelbouwer sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Jan van der Wijngaarde
Beatrixlaan 17
7899 JO Appingedam

Gevelbouwbedrijf Hoekstra
t.a.v. mevrouw Postma
Leusdenweg 44
5958 AA Bodegraven

Appingedam, 06 februari 2018

Betreft: vacature gevelbouwer

Geachte mevrouw Postma,

In het de weekkrant van 3 februari jl. heb ik met veel genoegen de advertentie gelezen die u geplaatst heeft met betrekking tot de openstaande functie van gevelbouwer. Middels deze sollicitatiebrief wil ik mijn vergaande interesse graag aan u kenbaar maken voor de openstaande functie van gevelbouwer.

Na het afronden van mijn MBO opleiding voor gevelbouwer, ben ik direct aan de slag gegaan bij het bedrijf de Gevelbouwers BV.
Ik ben nu twee jaar verder en ik wil graag doorgroeien in het vak en daarom solliciteer ik nu op de openstaande functie van gevelbouwer bij uw bedrijf. In uw advertentie geeft u aan dat u opzoek bent naar een leergierige gevelbouwer.

Ik denk dat ik de gevelbouwer ben die u zoekt voor uw bedrijf. Aangezien ik bij de Gevelbouwers BV niet door kan groeien is voor mij de tijd aangebroken om mijn horizon te verbreden.
In mijn werk ben ik nauwkeurig en gedreven en ik vind het belangrijk om kwaliteit te leveren. Ik ben een echte vakman en ik werk met enorm veel plezier elke dag weer. Ik heb al enige ervaring opgedaan bij mijn huidige werkgever maar dan voornamelijk in het aanbrengen van metalen gevelbekledingen aan bedrijfsgebouwen. Het maken van onderdelen heb ik nog niet echt onder de knie maar ik hoop dat ik dat bij uw bedrijf wel kan leren zodat ik een volwaardig vakman kan worden als gevelbouwer.

Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen. In een persoonlijk gesprek zou ik graag mijn motivatie en interesse mondeling willen toelichten.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Jan van der Wijngaarde

Bijlage: curriculum vitae

Meer bouwsollicitatiebrieven zie hier

Advertentietip