Sollicitatiebrief Makelaar

Een voorbeeld sollicitatiebrief makelaar. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede makelaar sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Emmen, 16 augustus 2018)

Betreft: sollicitatiebrief makelaar

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Wegenhorst)

Met veel belangstelling vernam ik in mijn kennissenkring dat u nog op zoek bent naar een assistent makelaar. Naar het horen van de openstaande vacature werd ik meteen enthousiast en ik ben mij direct verder gaan verdiepen in uw makelaarsbedrijf.
Daarna ben ik direct begonnen met het opstellen van deze sollicitatiebrief inclusief mijn motivatie om bij u de openstaande vacature in te gaan vullen.

Tot op heden vervul ik een functie als hypotheek medewerker bij een bekende hypotheekverstrekker. Door deze functie heb ik niet alleen veel contact met de klanten maar ook met verschillende makelaars in de regio. Door deze contacten is mijn interesse in de makelaarswereld gegroeid en ben ik serieus gaan kijken wat voor mij de mogelijkheden zouden kunnen zijn om ook als makelaar aan de slag te gaan. Ik ben dan ook recentelijk begonnen met de opleiding SVM.

In mijn huidige werk ben ik heel strikt en nauwkeurig, wat mij ook noodzakelijk lijkt in de makelaarswereld. Als hypotheek adviseur heb ik altijd veel zelfstandig werk gedaan maar ik zal zeker niet misstaan in een team. Ik beschik over uitstekende communicatieve vaardigheden en kan mij zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken. Verder ben ik vriendelijk ingesteld en zet ik mij altijd voor de volle 100 procent in tijdens mijn werk.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen  geven op mijn sollicitatie.
Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven makelaar te downloaden

Advertentietip