Een voorbeeld sollicitatiebrief machinebank medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede  machinebank medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

 
Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Almere, 10 juli 2018)

Betreft: vacature Machinebank medewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Mast)

Met veel belangstelling las ik uw advertentie voor de openstaande vacature van machinebankwerker. Na het lezen van de advertentie heb ik direct besloten om met u te bellen en u adviseerde mij om mijn motivatie middels een schrijven aan u op te sturen. Via deze weg wil ik mij dan ook voorstellen als geïnteresseerde in de functie van machinebankwerker.

Begin juli jl. heb ik mijn MBO diploma aan het ROC Midden Nederland behaald voor machinebank medewerker op niveau 2. Tijdens mijn opleiding heb ik enorm veel geleerd en ik ben er dan ook klaar voor om mijn kennis en vaardigheden te toetsen in de praktijk. Ondanks dat ik nog een starter ben op de arbeidsmarkt denk ik de aangewezen persoon te zijn voor de openstaande functie van machinebankwerker.

Tijdens mijn opleiding heb ik meerdere stages gelopen en heb ik al enige werkervaring opgedaan. In de opleiding heb ik kennis gemaakt met alle machines waarmee gewerkt wordt en ik kan meerdere onderdelen voor machines al zelfstandig vervaardigen.
Als persoon ben ik leergierig ingesteld en ik sta daardoor ook open voor opleidingen en cursussen om mij persoonlijk verder te ontwikkelen.

Voor meer persoonlijke informatie over mijn persoon verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae, die ik heb bijgevoegd als bijlage. Vanzelfsprekend ben ik ten alle tijden beschikbaar om mijn sollicitatie in een persoonlijk gesprek nog een keer toe te lichten.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip