Hier vindt een een goed voorbeeld van een  sollicitatiebrief koeltechnisch medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief koeltechnisch medewerker te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Rotterdam, 25 december 2020)

Betreft: vacature koeltechnisch medewerker

Geachte heer/mevrouw, naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Velt)

Naar aanleiding van de openstaande vacature koeltechnisch medewerker in het Algemeen Dagblad van 23 december jl. stuur ik u deze sollicitatiebrief en bijgevoegd curriculum vitae. De vacature sprak mij enorm aan, omdat ik veel uitdagingen zie in de functieomschrijving bij uw bedrijf. Ook uw bedrijfsomschrijving spreekt mij enorm aan want u schrijft dat u vooruitstrevend bent op het gebied van koeltechniek en een groeiend bedrijf bent.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest bij meerdere koeltechnische bedrijven en in alle jaren dat ik in het vak zit heb ik elk jaar nog cursussen en opleiding gevolgd om de techniek bij te blijven. Ik heb aan meerdere grotere projecten gewerkt waarbij alles volgens een strak tijdsplan verliep en ik heb hier enorm veel van geleerd. Tevens ben ik meerdere keren projectleider geweest of stond ik op het papier als eerste aanspreekpunt voor vragen en oplossingen bij problemen op koeltechnisch vlak. Door de kennis en vaardigheden die ik de afgelopen jaren heb opgedaan pas ik als koeltechnisch medewerker precies in de openstaande vacature.

Ik kan goed zelfstandig werken maar ik vindt het ook absoluut geen probleem om in groepsverband een koeltechnische klus te klaren. Als koeltechnisch medewerker moet je weten waarmee je bezig bent om alles in goede banen te laten leiden. Verder vindt ik het noodzakelijk als koeltechnisch medewerker om kennis te hebben over de verschillende mogelijkheden van koelen en je moet al projectleider beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Ik kan u verzekeren dat ik een goede toevoeging ben voor uw koeltechniek team.

Het lijkt mij een uitdaging om bij u aan de slag te gaan als koeltechnisch medewerker. Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie verder kan toe lichten. Meer  informatie en achtergronden vindt u in mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip