Een voorbeeld sollicitatiebrief Office manager.  Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Office manager sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Haaksbergen, 27 mei 2020)

Betreft: sollicitatie office manager

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte heer Spreeuw)
Na het lezen van uw advertentie in het Algemeen Dagblad van 25 mei jl. wil ik hierbij solliciteren naar de functie van officemanager bij uw organisatie. Bij het lezen van de advertentie werd ik meteen enthousiast en besloot direct om over te gaan tot actie. Vooral de diversiteit in de werkzaamheden spreken mij enorm aan.

Aangezien ik heel ambitieus ben en op dit moment noodgedwongen zonder werk zit ben ik uitermate gemotiveerd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik wil graag mijn horizon verbreden en ik denk dat ik mijn horizon bij uw organisatie kan verbreden door de diversiteit in de verschillende werkzaamheden. De functieomschrijving zoals u deze in de advertentie had gezet past precies bij mijn ambities en het geeft mij een nieuwe uitdaging. Verder spreekt het werken in teamverband mij ontzettend aan, ondanks dat ik ook heel goed zelfstandig arbeid kan verrichten.

U vindt in mij een persoon die creatief, commercieel, besluitvaardig en competitief ingesteld is. Verder zou ik mezelf willen omschrijven als iemand die: resultaatgericht, communicatief zeer vaardig en positief ingesteld is. Ik kan uitstekend alleen te werk gaan, maar in teamverband werken kan ik mij nog meer uiten.

Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen. Ik kijk uit naar uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip