Een voorbeeld sollicitatiebrief medisch analist. Deze sollicitatiebrief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief medisch analist te kunnen gaan schrijven. Neem deze sollicitatiebrief over, pas de tekst naar uw eigen hand aan.
Verstuur deze via de e-mail of via de post. Zorg ervoor dat er altijd een goede CV bij zit. Voor meer informatie over een goede CV kijk op onze website. Veel succes met het schrijven van uw sollicitatiebrief.

Advertentietip

Sollicitatiebrief medisch analist

Ludwig de Korte,
Amberstraat 111
9861 AZ Groningen

Ziekenhuis Beatrix
Kinderdijklaan 12
7899LL Naarden

Groningen, 16 februari 2021

Betreft: sollicitatie Medische analist

Geachte heer, mevrouw,

Via de vacaturebank heb ik uw advertentie gezien, waaruit blijkt dat u op zoek bent naar een goede analist voor het laboratorium. Wat een geluk voor u en voor mij! Ik ben namelijk net afgestudeerd, en ben op zoek naar een mooie baan als analist binnen het laboratorium.

Gedurende mijn stage heb ik kennis opgedaan binnen het medisch onderzoek, maar ook binnen de chemie. Mijn voorkeur gaat uit naar de chemie en dit past dat ook binnen uw vacature. Ik weet dat er veel bij komt kijken en dat er altijd binnen de veiligheidsnormen en voorschriften gewerkt moet worden. U heeft dan ook een goede keuze gemaakt, want ik ben erg secuur en geduldig.
Daarnaast ben ik ook altijd bereid om extra cursussen te volgen.

Gegevens analyseren, resultaten interpreteren, ik sta er het liefst mee op en ga er mee naar bed. Mijn hart ligt echt hier binnen dit werkveld. Ik heb ervaring om de gegevens ook te verwerken en over te brengen aan anderen. Wie ik ben en waarom ik binnen uw organisatie wil werken, licht ik graag toe in een persoonlijk sollicitatiegesprek.

Ik hoop snel een bericht van u te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Ludwig de Korte

Handtekening.

Bijgevoegd CV

Mee sollicitatiebrieven vindt u hier

Advertentietip