Een voorbeeld sollicitatiebrief horecamedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam Adres Postcode en WOONPLAATS

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde Postcode en STANDPLAATS

Breda, 04 oktober 2018

Betreft: vacature Horeca medewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Eck)

In de Gelderlander van 12 November jl. las ik met veel belangstelling de vacature van u voor de functie van horeca medewerker. Ik voelde mij direct aangesproken bij het lezen van de vacature en heb direct besloten om u een sollicitatiebrief met mijn interesse en motivatie te schrijven. Ik heb net mijn opleiding succesvol afgerond als horeca medewerker bij de SVH. Op dit moment ben ik op zoek naar een passende baan waar ik mijn kennis en vaardigheden in de praktijk kan toetsen.

Uw vacature sprak mij direct aan omdat u aangaf dat u opzoek bent naar jong talent die zich verder willen ontwikkelen in de Horeca. Tijdens mijn opleiding is mij geleerd hoe je als horeca medewerker te werk gaat in een restaurant. Ik heb meerdere malen stage moeten lopen bij diverse restaurants via mijn opleiding en daar heb ik al eerder kennis gemaakt met hoe je te werk moet gaan in een restaurant. Ik ben zeer gemotiveerd en leergierig ingesteld en ik ga ervan uit dat ik in uw restaurant mij verder kan gaan ontwikkelen.

Ik zou mezelf tenslotte willen beschrijven als een ambitieuze en vriendelijk persoon, die passie heeft voor de Horeca Ik ben ervan overtuigd dat ik kan voldoen aan de omschreven functie eisen en dat ik een waardevolle bijdrage kan zijn voor uw organisatie. Ik hoop dat mijn brief voor u aanleiding geeft tot een gesprek, zodat ik in een persoonlijk gesprek mijn sollicitatie kan toelichten. Voor verdere informatie en achtergronden van mij verwijs ik u naar de bijlage waarin mijn curriculum vitae is opgenomen.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip