Een voorbeeld Sollicitatiebrief autowasser . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede autowasser sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Hans Leerdam
Korte lange lindelaan 15
7895UI Apeldoorn

Autobedrijf de witte Spons
t.a.v. de heer Leus
Spechtstraat 23
8936LK Witte Bergen

Apeldoorn, 08 maart 2020

Betreft: vacature autowasser

Geachte meneer Leus,

Met enige belangstelling las ik bij uw autowasserij dat u op zoekt bent naar vakantiekrachten. Ik zou graag bij u als autowasser aan de slag gaan als vakantiekracht. Via deze brief wil ik mij graag aan u voorstellen en mijn vergaande interesse kenbaar maken voor de functie van autowasser.

Voor mij breken spannende tijden aan. Dit jaar zal ik mijn examen afleggen voor mijn havo diploma. Ondanks dat het spannende tijden gaan worden heb ik daarna zeeën van tijd. Omdat ik deze tijd nuttig wil invullen wil ik graag een baantje voor de zomerperiode. Na mijn examens heb ik geen plannen om op vakantie te gaan, hierdoor ben ik tot 1 september de hele week inzetbaar. Ik heb geen ervaring met een autowasserij zoals u heeft, maar ik vind het hartstikke leuk om de auto’s van mijn vader en moeder te wassen en te poetsen. Enige werkervaring heb ik op dit gebied dus al.

Ik ben een harde werker en ik steek graag mijn handen uit de mouwen. Ik heb een vriendelijke persoonlijkheid en ik zal de klanten altijd met een glimlach op mijn gezicht helpen.
Als ik mijzelf zal moeten omschrijven komen de volgende kernwoorden bij mij naar boven; vriendelijk, spraakzaam en doorzetter.
Ik zal mij voor de volle honderd procent inzetten wanneer ik van u de kans krijg om in de vakantie aan de slag te mogen als autowasser.

Ik ben er dan ook zeker van dat mijn vaardigheden goed genoeg zijn om bij u aan de slag te gaan als autowasser. Ik heb mijn curriculum vitae als bijlage toe gevoegd. Ik wil u nu al bedanken voor uw tijd en aandacht.
Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Hans Leerdam

Bijlage: curriculum vitae

Hoe bereid je je sollicitatiegesprek voor? klik hier

Advertentietip