Sollicitatiebrief Kapster

Een voorbeeld sollicitatiebrief kapster. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Apeldoorn, 07 oktober 2018)

Betreft: vacature kapster

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw De Boer)

Naar aanleiding van uw advertentie in de Telegraaf van zaterdag 06 oktober jl. solliciteer ik hierbij naar de functie van kapster. Direct na het lezen van de openstaande vacature ben ik vol enthousiasme begonnen met het opstellen van deze sollicitatiebrief. Ik wil u er graag van overtuigen dat ik de geschikte persoon ben voor uw bedrijf voor de openstaande functie.

Na het afronden van mijn opleiding stylist coiffure, ben ik gaan werken voor het bedrijf Kappers Style als haar stylist. Vanaf het moment dat ik werk bij Kappers Style ben ik verantwoordelijk voor de eindstyling van de haren en daarnaast sta ik geregeld zelf ook nog als kapster achter de stoel. Daarnaast heb ik ervaring met modeshow styling en ben ik betrokken geweest als haar stylist bij de Amsterdam Fashion Week van vorig jaar september. Ondanks het feit dat ik het in mijn huidige functie nog goed naar mijn zin heb ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en ik denk dat ik dit bij u kan vinden.

In mijn huidige werk heb ik ervaren hoe ik mijn enthousiasme en creatieve vaardigheden kan inzetten tijdens in mijn werk als haar stylist. Een klantvriendelijke houding en inlevingsvermogen in wat de klant verwacht qua styling bij modeshows of bruiloften vind ik heel belangrijk. U bent op zoek naar een kapster stylist die ervaring heeft met het werken onder tijdsdruk en doorzettingsvermogen heeft, dan ben ik de juiste persoon die u zoekt voor de functie.

Tenslotte beschik ik over goede persoonlijke eigenschappen zoals ambitieus, creativiteit en doorzettingsvermogen en ben ik in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.
In bijgevoegd curriculum vitae vindt u meer informatie over mijn opleidingen, diploma’s en werkervaringen. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij u. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven Kapster te downloaden

Advertentietip