Een voorbeeld sollicitatiebrief kapster. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief te kunnen schrijven.[frame align=”right”] [/frame]

Lisanne de Graaf
Bobbeldijk 155
4589 KK Bodengraven

Kapsalon Haarstyle
t.a.v. Saskia van Linge
Willie Wortelstraat 1
1155KK Breukelen

Bodegraven, 07 oktober 2018

Betreft: sollicitatiebrief kapster

Geachte mevrouw van Linge,

In de Telegraaf van zaterdag 06 oktober jl. zag ik een vacature kapster staan. Na het lezen van deze leuke vacature ben ik vol enthousiasme begonnen met het schijven van deze sollicitatiebrief. Ik wil u laten weten dat ik de juiste persoon ben voor uw kapsalon.

Na het afronden van mijn opleiding stylist coiffure, ben ik gaan werken voor het bedrijf Kappers Style als haar stylist. Vanaf het moment dat ik werk bij Kappers Style ben ik verantwoordelijk voor de eindstyling van de haren en daarnaast sta ik geregeld zelf ook nog als kapster achter de stoel. Daarnaast heb ik ervaring met modeshow styling en ben ik betrokken geweest als haar stylist bij de Amsterdam Fashion Week van vorig jaar september. Ondanks het feit dat ik het in mijn huidige functie nog goed naar mijn zin heb ben ik toe aan een nieuwe uitdaging en ik denk dat ik dit bij u kan vinden.

In de kapsalon waar ik n werk heb ik ervaren hoe ik mijn enthousiasme en creatieve vaardigheden kan inzetten tijdens in mijn werk als haar stylist. Een klantvriendelijke houding en inlevingsvermogen in wat de klant verwacht qua styling bij modeshows of bruiloften vind ik heel belangrijk. U bent op zoek naar een kapster stylist die ervaring heeft met het werken onder tijdsdruk en doorzettingsvermogen heeft, dan ben ik de juiste persoon die u zoekt voor de functie.

Ik ben ambitieus, creativiteit  en ik ben  in staat om zowel in teamverband als zelfstandig te werken.
Meer informatie wie ik ben, waar ik allemaal gewerkt en welke opleidingen ik gevolgd hebt kunt u vinden in mijn  curriculum vitae.
In een persoonlijk gesprek wil ik u graag vertellen waarom ik gesolliciteerd heb bij u.

Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Nog meer voorbeelden detailhandel

Advertentietip