Een voorbeeld sollicitatiebrief inkoper. Deze sollicitatiebrief kunt u gebruiken om een goede brief te gaan schrijven welke u als inkoper zou kunnen gebruiken.

Advertentietip

Willem de Draaier
Prins Hendrikkade 159
1458KO Apeldoorn

Inkooporganisatie de Schrijver
t.a.v. de heer Schrijver
Immens plein 78
4598TY Lutjesbroek

Apeldoorn, 17 Juli 2019

Betreft: Sollicitatie Inkoper

Geachte heer Schrijver,

In mijn kennissenkring heb ik opgevangen dat u al enige tijd opzoek bent naar een inkoper. Middels deze sollicitatiebrief wil ik mijn vergaande interesse tonen voor deze openstaande functie van inkoper.

De openstaande functie van inkoper in uw bedrijf past bij mijn ervaring als inkoper en mijn genoten opleiding. Via een werknemer in uw bedrijf heb ik al eens een kijkje mogen nemen op de inkoopafdeling en ik heb toen der tijd kort met u gesproken. Uw bedrijf heeft een hele goede kijk op de inkopen en ik denk dat ik een zeer goede aanvulling kan zijn op het inkoopteam dat u er nu heeft staan. Ik denk dat ik mij ook persoonlijk verder kan gaan ontwikkelen in uw bedrijf omdat u een internationaal handelt.

Ik mis op dit moment de uitdaging en ik denk dat ik toe ben aan een nieuwe stap in mijn carrière. Ik heb daarom interesse in de openstaande functie van inkoper.

In mijn werk ben ik altijd uiterst nauwkeurig zodat de inkopen op een verantwoorde manier worden gedaan en dat het bedrijf er geen schade aan lijdt. Als inkoper bij mijn huidige werkgever werk ik altijd in teamverband maar ik kan mij zelfstandig ook goed redden.

Als inkoper beschik ik over goede communicatieve vaardigheden, Ik spreek goed de Nederlandse, Spaanse en Engelse en op dit moment ben ik bezig met een taalcursus voor Duits.

Ik hoop dat u mij uitnodigt voor een goed gesprek.

Met vriendelijke groet,

Willem de Draaier

Bijlage: curriculum vitae

Hier vind u ook een technische inkoper sollicitatiebrief

Advertentietip