Een voorbeeld sollicitatiebrief fitnessinstructeur . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede Fitnessinstructeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: fitnessinstructeur sollicitatiebrief

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van de vacature die u in de plaatselijke krant heeft geplaatst schrijf ik deze brief. Graag kom ik namelijk in aanmerking voor deze vacature.

Ik heb veel ervaring als fitnessinstructeur door de verschillende banen die ik heb gehad. Door mij ervaring op verschillende werkplekken kan ik makkelijker werken met verschillende soorten mensen, ik heb bijvoorbeeld ook met gehandicapten kinderen gewerkt. Het werken met verschillende mensen is ook hetgeen wat mij erg aanspreekt in deze functie.

Verder vind ik het erg leuk om mensen ertoe te bewegen om voor mekaar te krijgen wat ze altijd gewild hebben, ik doe dan ook graag voor mensen iets extra’s als ik merk dat dat resultaat op levert. Het geeft me veel voldoening als mensen tevreden zijn met het resultaat.

Ik heb erg veel geduld en kan goed met mensen communiceren. Dit heb ik door de jaren heen ontwikkeld, waardoor ik makkelijk met verschillende mensen kan communiceren. Het geven van advies en het motiveren van mensen vind ik erg leuk om te doen. Ik zoek ook graag voor mensen uit wat er mogelijk is. Verder ben ik erg resultaatsgericht en doe ik er dan ook alles aan om mensen het resultaat te laten behalen wat ze altijd al gewild hebben.

Ik hoop dat ik door middel van deze brief uw interesse heb kunnen wekken en u me uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarin ik het één en ander nader kan toelichten. Voor meer informatie over mijn arbeidsverleden verwijs ik u naar mijn curriculum vitae die ik heb bijgevoegd.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip