Een voorbeeld Sollicitatiebrief kwaliteitsmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kwaliteitsmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Groningen, 14 Juni 2020)

Betreft: vacature kwaliteitsmedewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Dam)

Afgelopen donderdag las ik in de Groninger dat u een vacature hebt openstaan voor kwaliteitsmedewerker in uw bedrijf. Middels deze brief wil ik u laten weten dat ik graag in aanmerking komt voor deze functie.

Momenteel ben ik werkzaam in de agrarische sector als kwaliteitsmedewerker. Ik wil graag mijn horizon verbreden en daarom solliciteer ik op de vacature van kwaliteitsmedewerker bij uw bedrijf. Ik werk met heel veel plezier als kwaliteitsmedewerker in deze sector. Het is alleen niet mogelijk om mij persoonlijk verder te ontwikkelen en dat is wel mijn streven. In de advertentie geeft u aan dat u de mogelijkheid voor ontwikkeling niet in de weg zal staan en dat is voor mij de voornaamste reden om te solliciteren.

Ik ben een persoon die elke dag nieuwe dingen wilt leren om mij zo beter te ontwikkelen. De ambitie spat er bij mij van af. Ik wil in de toekomst graag doorgroeien van kwaliteitsmedewerker naar kwaliteitsmanager. Communicatief ben ik sterk, zowel in woord als in schrift. Ik kan goed zelfstandig werken maar in teamverband kan ik ook uitstekend functioneren. Collegialiteit staat hoog bij mij in het vaandel.

Graag zou ik door u worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, zodat ik mijn sollicitatiebrief mondeling kan toelichten. Voor persoonlijke informatie over mijn diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar het bijgevoegde curriculum vitae. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip