Sollicitatiebrief kwaliteitsmedewerker

Een voorbeeld Sollicitatiebrief kwaliteitsmedewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kwaliteitsmedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Groningen, 14 november 2018)

Betreft: vacature kwaliteitsmedewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Dam)

Afgelopen donderdag las ik in de Groninger dat u een vacature hebt openstaan voor kwaliteitsmedewerker in uw bedrijf. Middels deze brief wil ik mij graag aan u voorstellen als kandidaat voor de vacature.

Momenteel ben ik werkzaam in de agrarische sector als kwaliteitsmedewerker. Ik wil graag mijn horizon verbreden en daarom solliciteer ik op de vacature van kwaliteitsmedewerker bij uw bedrijf. Ik werk met heel veel plezier als kwaliteitsmedewerker in deze sector. Het is alleen niet mogelijk om mij persoonlijk verder te ontwikkelen en dat is wel mijn streven. In de advertentie geeft u aan dat u de mogelijkheid voor ontwikkeling niet in de weg zal staan en dat is voor mij de voornaamste reden om te solliciteren.

Ik ben enorm gedreven in het werk en ik wil iedere dag nieuwe dingen in het vak leren. De ambitie spat t er bij mij van af. Ik wil in de toekomst graag doorgroeien van kwaliteitsmedewerker naar kwaliteitsmanager. Communicatief ben ik sterk, zowel in woord als in schrift. Ik kan goed zelfstandig werken maar in teamverband kan ik ook uitstekend functioneren. Collegialiteit staat hoog bij mij in het vaandel.

Graag zou ik door u worden uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek, zodat ik mijn motivatie en vergaande interesse u mondeling kan toelichten. Voor persoonlijke informatie over mijn diploma’s, cursussen en andere werkervaringen verwijs ik u graag naar het bijgevoegde curriculum vitae. Ik zie uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om de sollicitatiebrief kwaliteitsmedewerker voor 99 cent te downloaden

Advertentietip