Een voorbeeld sollicitatiebrief filiaalleider. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede filiaalleider sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Appingedam, 29 november 2020)

Betreft: sollicitatie filiaalleider

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Smit)

In de krant van vandaag (zaterdag 29 november 2014) las ik met enorm veel belangstelling uw advertentie voor de vacature van filiaalleider bij uw mooie bedrijf. Ik heb direct telefonisch contact met u opgenomen en u gaf aan dat de sollicitatie procedure verliep via een sollicitatiebrief. Middels dit schrijven wil ik mij graag aan u voorstellen als kandidaat voor de vacature van filiaalleider.

Ik ben een vakbekwame manager die nog veel meer in zijn mars heeft dan dat ik tot op het heden heb kunnen laten zien. Bij mijn huidige werkgever kan ik mij helaas niet verder ontwikkelen terwijl ik dit wel ontzettend graag wil doen. Als filiaalleider heb ik oog voor de verkoop, de verschillende bedrijfsprocessen en natuurlijk voor de werknemers in het bedrijf. Het lijkt mij een hele mooie uitdaging om bij u, in ene nieuwe omgeving aan de slag te gaan en mijn talenten verder te kunnen ontwikkelen.

In 2008 heb ik met succes de MBO opleiding Manager/Ondernemer niveau 4 afgerond. Ik ben nadien direct aan de slag gegaan bij een grote bouwmarkt en in de loop van de jaren heb ik mij kunnen ontwikkelen tot aan assistent filiaalleider. Ik heb in de afgelopen jaren enorm veel geleerd, maar ik merk dat ik nu op een dood spoor terecht ben gekomen en toe ben aan een nieuwe uitdaging. Ik denk dat ik mijzelf in uw bedrijf verder kan ontwikkelen tot een goede filiaalleider.
Als assistent filiaalleider ben ik al in het bezit van veel ervaring. Ik heb in de jaren veel goede contacten onderhouden met het personeel, klanten en met leveranciers. Ik ben enorm servicegericht ingesteld. Tevens beschik ik over een goede organisatorisch inzicht en beschik ik over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn curriculum vitae. Graag zou ik u in een persoonlijk gesprek een toelichting geven op mijn sollicitatie. Met belangstelling zie ik uw antwoord tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip