Een voorbeeld Sollicitatiebrief technisch inkoper. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sollicitatiebrief technisch inkoper te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Franker, 08 september 2019)

Betreft: vacature technisch inkoper

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Klaster)

Via een Jan Blokhuis, die werkzaam is bij u in het bedrijf heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een technisch inkoper.
Ik zou graag mijn werkervaring vergroten en doordat u een snel groeiend bedrijf hebt die werkt met productiegoederen, denk ik dat ik de meest aangewezen persoon ben om uw team te komen versterken. Middels deze brief wil ik mij in kort aan u voorstellen en mijn enthousiasme kenbaar maken.

Ik ben nu al werkzaam als technisch inkoper, maar doordat er bij mijn huidige werkgever geen mogelijkheden zijn om mij verder te ontwikkelen heb ik besloten verder te kijken. Ik was blij verrast toen Jan mij attendeerde op de functie van technisch inkoper bij uw bedrijf. Ik weet als geen ander hoe je de functie van technisch inkoper moet invullen en omdat uw bedrijf de afgelopen jaren een flink groei heeft doorgemaakt kan ik van grote waarde zijn als technisch inkoper.

Als technisch inkoper weet ik hoe belangrijk is om de taken dagelijks goed uit te voeren. De dagelijkse inventarisatie van de voorraden en de kwaliteitscontrole bij de geleverde productiegoederen is uiterst belangrijk om de groei van uw bedrijf bij te blijven en mogelijk in de toekomst nog meer door te groeien. Technisch inkoper is voor mij de mooiste baan die er bestaat want een gevarieerdere functie bestaat er vrijwel niet. Ik beschik over uitmuntende communicatieve vaardigheden en ik beheers de Engelse, Franse en Duitse taal naast het Nederlands.

Ik ben naar mijn inziens de aangewezen persoon om uw team te versterken en uw bedrijf nog verder te laten groeien.
Voor verdere persoonlijke informatie over mijn opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar mijn curriculum vitae.

In een persoonlijk gesprek zal ik graag nog een keer toelichting willen geven op mijn sollicitatie.

Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip