Een voorbeeld sollicitatiebrief medewerker tankstation. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede medewerker tankstation sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Tilburg, 02 februari 2019)

Betreft: vacature verkoop medewerker tankstation

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Knol)

Zaterdag 31 januari jl. ben ik bij uw tankstation binnengelopen, nadat ik in het weekblad van Tilburg de advertentie van parttime verkoop medewerker tankstation had gelezen. Ik heb u kort gesproken over de sollicitatieprocedure en u heeft mij toen geadviseerd om een brief te sturen met mijn motivatie.

Middels dit schrijven wil ik u graag mijn interesse kenbaar maken en u nogmaals overtuigen waarom ik de geschikte kandidaat ben voor de functie van verkoop medewerker tankstation.

Ik ben op dit moment druk bezig met mijn studie bedrijfseconomie. Ik heb heel veel vrije tijd en deze wil ik graag inzetten om geld te verdienen, waarmee ik mijn studie kan bekostigen. Omdat het een parttime functie betreft ben ik naar mijn inziens de juiste kandidaat voor de functie van verkoop medewerker tankstation.

U heeft in ons prettig verlopen gesprek aangegeven dat uw tankstation 24/7 geopend is. Dit is voor mij geen enkel probleem, ik ben flexibel inzetbaar. De functie van verkoop medewerker bij uw tankstation spreekt mij aan omdat ik naast mijn studie, werkervaring op kan doen en mij persoonlijk verder kan ontwikkelen. Ik ben klantvriendelijk en beschik over goede communicatieve vaardigheden. Verder ben ik buitengewoon collegiaal en ik ben flexibel inzetbaar zolang het te combineren is met mijn studie.

Voor verdere persoonlijke informatie over mijn gevolgde opleidingen en mijn werkervaringen wil ik u graag verwijzen naar de bijlage waar u mijn curriculum vitae aan treft. In een persoonlijk gesprek zal ik graag mijn motivatie duidelijker kenbaar willen maken.

Ik zie uw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip