Een voorbeeld sollicitatiebrief kwekerij medewerker. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kwekerij medewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Denekamp, 23 maart 2018)

Betreft: vacature kwekerij medewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Oosting)

Op de internetvacaturebank kwam ik uw advertentie tegen en middels dit schrijven wil ik mij graag aan u voorstellen als kandidaat voor de functie kwekerij medewerker. Gemotiveerd, flexibel en een doorzetter dat is wat u in mij als persoon aantreft. Exact hetgeen wat u vraagt voor de functie van kwekerij medewerker.

Ik ben per direct beschikbaar, want op dit moment zit ik noodgedwongen thuis wegens een faillissement van mijn vorige werkgever. Aangezien ik geen rust in mijn lichaam heb, wil ik zo snel mogelijk weer aan de slag in de arbeidsmarkt. Ik heb geen werkervaring als kwekerij medewerker, maar u geeft aan in de advertentie dat dit niet noodzakelijk is. Tot het faillissement van mijn vorige werkgever ben ik werkzaam geweest in de bouwsector. Door mijn werkervaring in de bouwsector, weet ik van aanpakken en dat is precies wat u zoekt bij uw medewerkers. Ik sta te popelen om bij u aan de slag te gaan als kwekerij medewerker.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de tuin bezig. Ik beschik dus over groene vingers en affiniteit met de sector. Verder ben ik flexibel inzetbaar en leergierig. Ik pak snel dingen op en wil graag het voortouw nemen. U bent op zoek naar een zelfstandige kwekerij medewerker die enigszins affiniteit heeft met de kwekerij sector. Ik ben ervan overtuigd dat u in mij de perfecte kandidaat treft voor de openstaande functie.
In bijgevoegd curriculum vitae vindt u verdere persoonlijke informatie over mijn behaalde diploma’s en mijn werkervaringen gedurende de afgelopen jaren. Ik zou het leuk vinden om een keer met u te spreken ter oriëntatie. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip