Sollicitatiebrief vakkenvuller

Een voorbeeld sollicitatiebrief vakkenvuller. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede vakkenvuller sollicitatiebrief te kunnen schrijven . Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Schiedam, 11 juni 2016)

Betreft: vacature vakkenvuller

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte mevrouw Goedhart)

Tijdens mijn rondgang door uw winkel viel mijn oog op het aanplakbiljet waarop stond vermeld dat u op zoek bent naar vakkenvullers voor het uitbreiden van uw team. Ik ben op zoek naar een bijbaantje, welke ik kan combineren met mijn school en doordat ik al meerdere vakkenvullers bij u in de winkel ken weet ik dat dit goed te combineren is. Via deze weg wil ik mij graag aan u voorstellen.

Ik zit momenteel nog op de middelbare school en ik zou ontzettend graag wat extra bijverdienen en daarom solliciteer ik via deze weg op de functie van vakkenvuller. Ik ken al meerdere mensen in uw supermarkt en het lijkt mij daarom ontzettend leuk om bij u in de winkel aan de slag te kunnen gaan. Ik heb nog geen relevante werkervaring maar ik weet zeker dat ik het werk als vakkenvuller heel snel op zal pakken.

Ik ken u winkel al heel goed, want vanaf jongst af aan kom ik al bij u in de winkel om samen boodschappen te doen met mijn vader en moeder. Het lijkt mij heel leuk om eindelijk eens zelf mijn zakcentje te verdienen en hierdoor ben ik extra gemotiveerd om aan de slag te gaan. Ik heb al van klasgenootjes vernomen hoe het vakken vullen een klein beetje te werk gaat en een veel genoemde term is fifo inpakken. Wat ik hiervan heb gehoord is dat dit te maken heeft met het systeem van inpakken, first in – first out. Verder ben ik vanuit mijzelf een harde werker en daarnaast ben ik ontzettend netjes en wil ik altijd alles tot in de puntjes geregeld hebben.

Ik hoop op een uitnodiging van u om deze brief mondeling te mogen toelichten. In de bijlage treft u mijn persoonlijke gegevens aan. Ik zie graag uw reactie tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Klik hier om twee sollicitatiebrieven vakkenvuller te downloaden

Advertentietip