Een voorbeeld sollicitatiebrief baliemedewerker . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede baliemedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Hans Kuiper
Kerkenbos 5
5695KK Abcoude

Hoven van Baak
t.a.v. mevrouw Verschuren
Keizersgracht 333
4598 AA Amsterdam

Abcoude, 28 maart 2020

Betreft: vacature Baliemedewerker

Geachte heer, mevrouw,

Op Baanindebuurt.nl kwam ik uw vacature tegen. Ik heb geen moment hoeven nadenken, maar ben direct aan de slag gegaan.
Daarom zou ik hierbij graag willen solliciteren naar de functie van baliemedewerker bij Hoven van Baak.

Ik zal mij eerst voorstellen. Mijn naam is Hans Kuiper, 27 jaar oud en geboren en getogen in Amsterdam. Momenteel werk ik als baliemedewerker bij Zonnevelt Esthetiek. Ik werk hier met veel plezier en ga dan ook iedere dag graag naar mijn werk.
Helaas gaat mijn huidige werkgever met pensioen en is er geen opvolger, waardoor de onderneming op korte termijn zal verdwijnen. Uw vacature komt voor mij dan ook als geroepen.

Ik heb een secretariële opleiding gevolgd en ben al op mijn twintigste jaar bij Zonnevelt Esthetiek terecht gekomen.
Deze onderneming heeft er niet alleen voor gezorgd dat ik alle kneepjes van het vak heb geleerd, maar heeft mij ook alle gelegenheid geboden om extra cursussen en opleidingen te volgen. Zo heb ik hier mijn diploma’s Boekhouding, Administratief Medewerker en Directie Assistent behaald. Hiervoor ben ik de onderneming dan ook zeer dankbaar, vooral omdat het mijn kwaliteiten aanzienlijk heeft verbeterd.

Zoals u wellicht weet is Zonnevelt Esthetiek een relatief kleine onderneming. Nu ik veel ervaring op heb kunnen doen, en mijn kwaliteiten als baliemedewerker flink heb kunnen uitbreiden, weet ik dat ik me goed zou kunnen vinden in een functie binnen een grotere onderneming. Hoven van Baak kan mij deze nieuwe uitdaging bieden.

Ruim zeven jaar heb ik met groot plezier als baliemedewerker gewerkt bij Zonnevelt Esthetiek, en ik vind het dan ook spijtig dat mijn baan hier verloren gaat. Echter, ik bekijk het ook van de zonnige kant en ben klaar voor een nieuwe uitdaging. Ik kan goed met mensen overweg, ik pas mij gemakkelijk aan en biedt een hoogwaardige en vriendelijke service.

Uiteraard werk ik naar de standaarden van de onderneming en kan ik uitstekend zelfstandig werken.
Ik zou graag eens bij u langskomen voor een aanvullend sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groet,

Hans Kuiper

Bijlage: curriculum vitae

Ook interessant een sollicitatiebrief commercieel medewerker

Advertentietip