Sollicitatiebrief promotiemedewerker

Een voorbeeld Sollicitatiebrief promotiemedewerker . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede promotiemedewerker sollicitatiebrief te kunnen schrijven. Nog meer tips op een rij!

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Heerhugowaard, 08 maart 2018)

Betreft: vacature promotiemedewerker

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Cats)

Met deze brief wil ik graag bij u informeren naar de mogelijkheden voor het inzetten van een promotiemedewerker binnen uw bedrijf. Tevens wil ik u middels dit schrijven op de hoogte brengen van mijn kennis en vaardigheden. Als eerste wil ik u op de hoogte stellen dat ik namens een voormalig medewerker van u op de hoogte ben gesteld voor de mogelijke functie van promotiemedewerker.

In februari 2015 heb ik met succes mij hbo opleiding commerciële economie afgerond. Nu ik in het bezit ben van mijn felbegeerde papiertje is voor mij de tijd aangebroken om mij actief te maken op de arbeidsmarkt.
Via een voormalig medewerker van u, heb ik vernomen dat u hoogstwaarschijnlijk op zoek bent naar een werknemer promotie. Deze functie zou mij op het lijf zijn geschreven, want ik ben heel commercieel ingesteld en weet door mijn opleiding en opgedane werkervaring exact wat een promotiemedewerker voor uw bedrijf kan betekenen.
Tijdens mijn opleiding heb ik bij verschillende gerenommeerde bedrijven mijn commerciële vaardigheden mogen ontwikkelen, waardoor ik al enige ervaring heb.

Doordat ik makkelijk contact kan maken met mensen, kan ik vaak snel overtuigend overkomen. Hierdoor zullen veel mensen snel naar mijn verhaal luisteren en kan ik net dat extra zetje in de rug geven die ze nodig hebben om overtuigd te raken. Verder beschik ik over goede administratieve kennis.
Ik ben communicatief enorm vaardig, zowel in woord als schrift. Al met al ben ik naar mijn inziens de geschikte kandidaat voor de mogelijke functie van promotiemedewerker bij uw bedrijf.

Voor mijn curriculum vitae verwijs ik u naar de bijlage die ik bijgesloten heb.
Uiteraard wil ik een en ander graag toelichten in een mondeling gesprek.
In afwachting van uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum
Twee sollicitatiebrieven promotiemedewerker

Advertentietip