Een voorbeeld sollicitatiebrief demonstratrice. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede demonstratrice sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Silvia van Harte Hendrikskade 12 1234 AA Amsterdam

Hot Tups
Tuinpad 12 3564 AA Haarlem

Amsterdam, 14 maart 2019

Betreft: sollicitatie demonstratrice

Geachte heer, mevrouw,

Middels deze sollicitatiebrief wil ik solliciteren naar de functie van demonstratrice bij Hot Tups. Vorige week was ik aanwezig op een Tupperware party die door uw organisatie werd verzorgd. Na afloop heb ik een praatje gemaakt met de demonstratrice en zij wees mij op de openstaande vacature. Ik besloot direct om mijn interesse in deze vacature te tonen en een sollicitatiebrief te schrijven.

Ik ben Silvia van Harte, 36 jaar en ik woon in Amsterdam met mijn gezin. Mijn jongste zoon is inmiddels begonnen op het voortgezet onderwijs en dit betekent voor mij dat ik ook weer kan gaan werken aan het opbouwen van een leuke carrière. Het fijne van de functie die u aanbiedt vind ik wel dat de demonstraties in de weekenden en de avonden plaatsvinden, waardoor ik nog steeds thuis kan zijn wanneer mijn kinderen uit school komen.

Ik heb de opleiding MBO 3 Detailhandel met diploma afgerond. Hierna stond ik voor de keuze; nog een opleiding of een gezin starten. Ik koos voor een gezin, omdat ik jong moeder wilde worden. Binnen het jaar na het afronden van de opleiding was ik getrouwd met mijn jeugdliefde en zwanger van mijn eerste kindje. Ik ben altijd thuis geweest voor mijn kinderen, maar heb wel meerdere cursussen gevolgd in de vorm van een thuisstudie, zodat ik mijn kennis op een goed niveau kon houden. Zo heb ik de cursussen Succesvol Verkopen, Administratief medewerker en Creatief Verkopen gevolgd.

Uw onderneming spreekt mij aan, omdat ik zelf heb mogen ervaren hoe een Tupperware party verzorgd wordt door de demonstratrice. De sfeer is aangenaam en het contact met de aanwezigen is intens. Hier houd ik van.

Ik kan mij goed inleven en heb het talent om dit te combineren met verkooptechnieken. Mijn ervaringen als huismoeder kan ik ook gebruiken om een mooi verkoopverhaal te maken en de aanwezigen aan te spreken met de juiste sfeer. Ik zou graag eens bij u langskomen om mijn mogelijkheden te tonen tijdens een gericht sollicitatiegesprek.

Met vriendelijke groet,

Silvia van Harte

Advertentietip