Een voorbeeld sollicitatiebrief paardrij-instructeur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede paardrij-instructeur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief paardrij-instructeur

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Aan de hand van het ledenblad van de manege heb ik vernomen dat u op zoek bent naar een paardrij-instructeur. Graag zou ik hiervoor in aanmerking willen komen en ik hoop dan ook dat u mij deze kans geeft.

Al jaren rij ik paar bij u op de manege en ik ken dan ook al een hoop kinderen die regelmatig hier lessen volgen. Het lijkt mij geweldig om deze kinderen verder te helpen door middel van het geven van lessen. Dit is dan ook de reden waarom ik in het verleden een diploma heb behaald tot instructeur, maar helaas heb ik tot op heden nog niet de kans gehad om deze kennis in de praktijk te brengen.

Niet alleen mijn kennis maar ook het feit dat ik erg goed met jongeren om kan gaan maakt mij geschikt voor deze functie. Verder heb ik erg veel geduld en is het geen probleem om de bedoeling van oefeningen mindere keren opnieuw uit te leggen. Verder vind ik het erg leuk om lessen samen te stellen die het mogelijk maken voor de leerlingen om de vaardigheden die ze zojuist hebben geleerd nog verder uit te breiden en te verbeteren. Ik hoop dan ook dat u mij deze kans wilt geven en mij uitnodigt voor een persoonlijk gesprek waarin ik dit nader kan toelichten.

Verder wil ik u erop wijzen dat ik mijn curriculum vitae in de bijlage hebben gedaan en daar kunt u ook enkele referenties vinden van voorgaande werkgevers.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Advertentietip