Een voorbeeld sollicitatiebrief sprinklermonteur. Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede sprinklermonteur sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Eigen naam (voluit of afkorting van de voorletters)
Adres
Postcode en WOONPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Naam geadresseerd bedrijf
Naam van de ontvanger van de brief (t.a.v. Is hierbij niet noodzakelijk er voor te zetten)
Adres van de geadresseerde
Postcode en STANDPLAATS (altijd volledig in hoofdletters)

Plaats, datum van schrijven van de sollicitatiebrief (Nieuw Amsterdam, 08 september 2018)

Betreft: vacature sprinklermonteur

Geachte heer/mevrouw naam van de ontvanger van de brief (Geachte meneer Gahzi)

Blij verrast las ik op uw website dat u op zoek bent naar een sprinklermonteur. Dit heeft mij direct doen besluiten om u een sollicitatiebrief te schrijven. Via deze sollicitatiebrief wil ik mij graag aan u voorstellen en mijn enthousiasme voor de openstaande functie kenbaar te maken.

Ik werk al jaren als storingsmonteur bij een gerenommeerd bedrijf. Door reorganisatie ben ik genoodzaakt om een nieuwe baan te zoeken. Als ik één ding niet kan is het wel thuis zitten en niets doen. Ik ben enorm enthousiast over de functie die bij uw bedrijf openstaat en ik sta te popelen om uw team van sprinklermonteurs te versterken. Zoals al aangegeven heb ik jarenlange ervaring als storingsmonteur en ik beschik over alle functie-eisen voor sprinklermonteur.

Bij mijn huidige werkgever moet ik naast het monteren van installaties, storingen oplossen en onderhouden van installaties. Ook verzorg ik al jaren de bestellingen binnen het bedrijf en breng ik eenvoudige offertes uit. Als storings- en sprinklermonteur is het belangrijk om goede contacten te onderhouden met klanten en technische beheerders. Het is daarom belangrijk om over goede communicatieve vaardigheden te beschikken, hetgeen waarover ik beschik.

Ik ben enorm gemotiveerd en zoals ik al aangegeven heb, sta ik te springen om voor een nieuwe werkgever te beginnen nu ik door de reorganisatie bij mijn huidige werkgever het veld moet ruimen.

Ik ben in het bezit van een MTS diploma en ben fulltime beschikbaar. Daarnaast vind ik het geen enkel probleem om avond- en weekend diensten te draaien. Voor verdere persoonlijke gegevens, opleidingen, diploma’s en werkervaringen verwijs ik u door naar mijn curriculum vitae. In een persoonlijk gesprek motiveer ik graag waarom ik gesolliciteerd heb bij uw bedrijf voor sprinklermonteur.

Met vriendelijke groet,

Je naam (voluit)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip