Een voorbeeld sollicitatiebrief kamermeisje . Deze brief kunt u als voorbeeld gebruiken om een goede kamermeisje sollicitatiebrief te kunnen schrijven.

Advertentietip

Sollicitatiebrief kamermeisje

Adres:
Straatnaam:
Postcode en woonplaats:
Je telefoonnummer:

Naam van het bedrijf:
Adres van het bedrijf:
Postcode en woonplaats van het bedrijf.

Plaatsnaam en datum van het schrijven van de sollicitatiebrief

Betreft: sollicitatiebrief kamermeisje

Geachte heer/mevrouw [indien bekend: vul hier de achternaam van je contactpersoon in],

Al enige tijd geleden heb ik aangegeven dat ik graag in aanmerking zou willen komen voor de functie kamermeisje binnen uw bedrijf. U gaf mij hierbij aan dat ik dan het beste een sollicitatiebrief kon schrijven, zodat ik opgenomen zou worden in het dossier voor als ze weer een kamermeisje zochten. Vandaar dat ik ervoor heb gekozen om deze sollicitatiebrief te schrijven.

Ik heb al eerder ervaring op gedaan als kamermeisje bij verschillende bedrijven, dit is me altijd goed bevallen en ik zou dan ook graag weer deze functie uit willen oefenen. Met name het contact tussen de klanten sprak mij erg aan en ik vond het erg fijn om te merken dat kamermeisjes wel degelijk gewaardeerd werden en daardoor ben ik extra gemotiveerd om deze functie zo goed mogelijk uit te oefenen.

Ik ben erg netjes en beschik over goede communicatieve vaardigheden. Dit zorgt ervoor dat ik ervoor kan zorgen dat klanten zich op hun gemak voelen. Verder vind ik het erg belangrijk om kwalitatief goed werk af te leveren, ik neem daar dan ook alle tijd voor en ga pas weg als ik merk dat de klant tevreden is. Een ontevreden klant is iets dat ik zeker wil voorkomen en daar ga ik dan ook ver voor.

Verder ben ik erg flexibel en maakt het voor mij dus niet uit om onregelmatige dagen te werken.
Ik hoop dat ik aan de hand van deze brief de kans krijg om deze functie weer uit te oefenen.
Voor meer informatie verwijs ik u naar mijn curriculum vitae.

Met vriendelijke groet,

(Handtekening)

(Je naam)

Bijlage: curriculum vitae

Advertentietip